Επιστολή του προέδρου των Καμιναράτων Κούτση Θεόδωρο για το θέμα των ανεμμογεννήτριων στα Καμιναράτα.
Θέλει «Αρετή και Τόλμη η Ανδρεία»
Κοινωνία
21/12/2016 | 09:25

Αξιότιμοι, κυρια Βουλευτή,  κύριε Δήμαρχε  και κύριε  Αντιπεριφειάρχη,

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την οποία προκαλέσαμε και παραβρεθήκαμε  οι Καμιναράδες, είστε μέλη Επιτροπής μαζί με τον εκπρόσωπο μας κ Τσιβρά  Στάθη για συναντήσεις  με Υπουργούς και την εταιρεία ανεμογεννητριών  ώστε να σταματήσουν τα έργα εγκατάστασης μέχρι τελεσιδικίας (πρόταση Τσιβρά- Σολωμού που υιοθέτησε ο κος ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ εκ μέρους ης διοίκησης) και άμεσα καθορισμού από τον Δήμο περιοχών εγκατάστασης αιολικών πάρκων (τοποθέτηση Λυκούδη). Η απόφαση συμπληρώνεται με «εξονυχιστικό οικονομικό και πολεοδομικό έλεγχο της εταιρείας» καθώς και « Δυναμική παρέμβαση του Δήμου εάν η εταιρεία δεν συμμορφωθεί προς τις προτάσεις Τσιβρά τις οποίες αποδέχτηκε το δημοτικό συμβουλίου».

Μέχρι στιγμής ο κος Δήμαρχος παρά την από μηνός έγγραφη δημοσιοποιημένη υπενθύμιση του εκπροσώπου μας για συνάντηση της επιτροπής με την εταιρεία ουδέν γνωρίζουμε να έχει γίνει.

Επειδή η Πύλαρος και οι Δειλινάδες προηγούνται και «απολαμβάνουν τα κέρδη της μεγάλης επένδυσης των ανεμογεννητριών» !!!!!!,

επειδή ο αγώνας μας ενάντια στα ΣΚΙΑΧΤΡΑ για την προστασία του τόπου μας είναι ΙΕΡΟΣ,

επειδή τίθεται υπό αμφισβήτηση η εκτίμηση της σοβαρότητας του προβλήματος  από πλευράς ελαχίστων,

επειδή την ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ «όποιας αιτίας» θα την πληρώσει ο τόπος και θα διαταράξει επικίνδυνα  τις σχέσεις  με όλους σας και μεις δεν θα φταίμε..

Δηλώνουμε για άλλη μια φορά  οι Καμιναράδες ότι

  1. Τα Κηπούρια είναι όλων, αποτελούν τον Παρθενώνα την Αμφίπολη και το Άγιο Όρος μας
  2. Θυσίες δεν υπολογίζουμε, ούτε πουλιόμαστε, ούτε διαπραγματευόμαστε για τίποτα και με κανέναν
  3. Τα ΚΗΠΟΥΡΙΑ Θα μείνουν ΠΑΡΘΕΝΑ-ΓΑΛΗΝΙΑ-ΦΥΣΙΚΑ και έτοιμα να σύρουν σε ανάπτυξη το νησί μας. Δίχως Σκιάχτρα και κέρατα και αυτό ως αποτέλεσμα πάγκοινης και πανθεσμικής επιθυμίας.

Ως πάρεδρος των Καμιναράτων αναλαμβάνω πρωτοβουλία με δεδομένο το Επείγον του προβλήματος, και καλώ την επιτροπή στο χωριό μου να μας πουν τι έπραξαν και τι προτίθεται να κάνουν.

Η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου μας καλύπτει.

Κάποιοι θεωρούν τις υπογραφές τους ξεγλίστρημα… Επαναλαμβάνω ότι το πρόβλημα της πιθανολογούμενης εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στα Κηπουρια  αποτελεί προσβολή της αξιοπρέπειας όλων μας και απαξίωση του τόπου μας.

 

Η συνάντηση θα καθοριστεί σε συνεννόηση με τον πρόεδρο άμεσα.

 

Ο πάρεδρος των Καμιναράτων
Κούτσης Θοδωρής

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer