Η Κεφαλονίτισσα Ελληνοκαναδέζα εκπαιδεύτρια ολιστικής γυμναστικής και πρακτικής χορού Butoh, παρουσίασε τη δουλειά της και το αφιέρωμα στην Κεφαλλονιάς 60 χρόνια μετά τον σεισμό του 1953
Η Speranza Spir στον ionian galaxy 90,8
Κοινωνία
11/05/2013 | 17:27

Η Κεφαλονίτισσα Ελληνοκαναδέζα εκπαιδεύτρια ολιστικής γυμναστικής και πρακτικής χορού Butoh, με αφορμή την παρουσίαση της δουλειάς της και του αφιερώματος στην Κεφαλλονιάς 60 χρόνια μετά τον σεισμό του 1953, βρέθηκε στον ionian galaxy 90,8 και την εκπομπή της Γιάννας Κουλουμπή.

Εξήγησε τι ακριβώς είναι η ολιστική γυμναστική και που εστιάζει, ενώ έκανε και μικρή ιστορική αναδρομή στην πρακτική χορού Butoh. Παράλληλα προσπάθησε να παρουσιάσει τους βασικούς άξονες στους οποίους στηρίζεται η ολιστική γυμναστική και που βοηθά τον συμμετέχοντα.

Η Spenanza Spir επίσης μίλησε επίσης για το τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της διημερίδας που θα παρουσιαστεί στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού, στα Μεταξάτα, την Δευτέρα και την Τρίτη, 13 και 14 Μάη. Τέλος εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στο νησί του χρόνου και να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει περισσότερο κόσμο και να κάνει μια πιο μαζική παρουσίαση της δουλειάς της.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer