Ο Πλοίαρχος δεξιώθηκε τους επισήμους και αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τις Λιμενικές Υπηρεσίες και την άριστη συνεργασία.
Η Royal Caribbean «κλείνει» τη χρονιά
Τουρισμός
22/11/2013 | 13:27

Με ιδιαίτερη τιμή η Δημοτική Αρχή της Κεφαλονιάς, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013, εκπροσωπούμενη από τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Ν.Ανουσάκη και την Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ.Ε.Κατσαίτη, αποχαιρέτισε «συμβολικά» με μία σεμνή Τελετή τον Πλοίαρχο, τους Αξιωματικούς και το Πλήρωμα του Κρουαζιεροπλοίου  «Splendour of the Seas», επί τη ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής περιόδου του Τουρισμού Κρουαζιεροπλοίων.
Ο Πλοίαρχος δεξιώθηκε τους Επισήμους και αντιπροσωπεία Στελεχών της Δημοτικής Αρχής και εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τις Λιμενικές Υπηρεσίες και την άριστη συνεργασία του με όλους τους εμπλεκομένους με τον Τουρισμό Κρουαζιέρας στο Νησί, προσέφερε Τιμητικές Πλακέτες στην κ.Κατσαίτη, τον κ.Ανουσάκη και τον κ.Κεκάτο.
Τιμητική Πλακέτα εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση προσέφερε ο κ.Κεκάτος στον κ.Πλοίαρχο και του επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για την περαιτέρω αύξηση του Τουρισμού Κρουαζιέρας, γεγονός που επιβεβαιώνεται με την ενεργή παρουσία της Κεφαλονιάς στις Sea Trade Miami, Hamburg και Marseille.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος, η Κεφαλονιά καταλαμβάνει την 9η θέση μεταξύ 40 προορισμών στην Ελλάδα, με άφιξη για το 2013, 120.739 Επιβατών, επιβεβαιώνοντας  όχι μόνο ότι το Νησί σταθεροποιείται ως κλασικός πλέον προορισμός, αλλά ότι παρουσιάζει και μια ελαφρά άνοδο.
Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τις Λιμενικές Αρχές, τους Ταξιδιωτικούς Πράκτορες, που εκπροσωπούν τις Εταιρείες Κρουαζιεροπλοίων, την ιδιωτική Ασφάλεια , τη Βρετανική Παροικία, που φροντίζει εθελοντικά τον κηπευτικό εξωραϊσμό των παρτεριών υποδοχής και όλους όσους με τον οποιονδήποτε τρόπο εμπλέκονται στον ωφέλιμο για τον τόπο Τουρισμό Κρουαζιέρας.

kekatos_katsaith3 kekatos_katsaith

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer