Πλούσιο φωτορεπορτάζ απο τη εκδήλωση χθες το βράδυ στη Ζάκυνθο.
Η Kefalonian Lines γιόρτασε τα 2 χρόνια συνεχούς παρουσίας της στην ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης
Δημοφιλή
21/12/2015 | 14:11
Η εταιρεία που ανέτρεψε τα μονοπώλια, που άλλαξε το καθεστώς στην πορθμειακή γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης κι έδωσε ευκαιρίες φθηνής, ασφαλούς και γρήγορης μετακίνησης των μόνιμων κατοίκων κι επισκεπτών στη Ζάκυνθο, γιόρτασε την Κυριακή 20/12/2015 τα δύο χρόνια συνεχούς παρουσίας της στο νησί μας.
Η οικογένεια Λυκούδη, προσαρμόζοντας την πολιτική της εταιρείας της, με βάση τις  γενικές και ειδικές συνθήκες που βιώνουν οι πολίτες στα νησιά του Ιονίου, (λόγω της οικονομικής συγκυρίας), στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποίησε , έδωσε εγγυήσεις σταθερής παρουσίας στη γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης , παγιώνοντας τις σχέσεις της, με τους πελάτες της, κι ανταποδίδοντας τους παράλληλα την εμπιστοσύνη, που από την πρώτη στιγμή , οι κάτοικοι της Ζακύνθου της έδειξαν.
Εκφραστής αυτής της πολιτικής και υπέρμαχος της υγιούς και ειλικρινούς σχέσης με τους πολίτες, είναι ο Πρόεδρος (της εταιρείας ) και γιός του Διονύση Λυκούδη, Σπυράγγελος, που φέρνει νέες αντιλήψεις στην πολιτική της εταιρείας. Στο πρόσωπο του Σπυράγγελου Λυκούδη η εμπειρία συναντά το καινούργιο.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διονύσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Λ.Νιοτόπουλος, ο Δήμαρχος Π.Κολοκοτσάς, ο Αστυνομικός Δ/ντής κ.Δίπλας, ο Λιμενάρχης . εκπρόσωποι αστυνομικών , πολιτικών και παραγωγικών φορέων και πολύς κόσμος.

Ακολουθούν φωτογραφίες και σύντομα video  από την εκδήλωση…

Πηγή: zantepress24

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer