Η γραμμή είναι σίγουρο ότι θα παρουσιάσει μεγάλη ζήτηση στο αγγλικό κοινό, με την εταιρία να υπολογίζει ότι αυτή η απευθείας γραμμή θα μεταφέρει πάνω από 5,5 χιλιάδες επιβάτες
Η easyJet εγκαινιάζει απευθείας πτήση από το Λονδίνο στην Ζάκυνθο
Τουρισμός
13/02/2016 | 14:59

Όπως όλα δείχνουν η φετινή χρονιά θα είναι μία ακόμα χρονιά ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς πέρα από το καλό μομέντουμ της περσινής χρονιάς, αρκετές ανταγωνιστικές όπως αυτή της Τουρκίας θα παρουσιάσει σημαντική πτώση (λόγω των τρομοκρακτικών ενεργειών).

Μία από τις καλές ειδήσεις που έφθασαν σήμερα είναι ότι η εταιρία χαμηλού κόστους easyJet εγκαινιάζει μια πτήση κατευθείαν από το Λονδίνο στην Ζάκυνθο. Η πτήση θα ξεκινά από το London Stansted Airport και θα φθάνει στην Ζάκυνθο μία φορά την εβδομάδα (με δυνατότητα επέκτασης στην υψηλή περίοδο).

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 28 Μαΐου του 2016 και θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι, αλλά και όσο υπάρχει ζήτηση. Η γραμμή είναι σίγουρο ότι θα παρουσιάσει μεγάλη ζήτηση στο αγγλικό κοινό, με την εταιρία να υπολογίζει ότι αυτή η απευθείας γραμμή θα μεταφέρει πάνω από 5,5 χιλιάδες επιβάτες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer