Η Chef Ντίνα Νικολάου επισκέπτεται την όμορφη Κεφαλονιά!
Το τραπέζι στήνεται στο γραφικό Φισκάρδο, παρέα με την Τασία Δενδρινού και τους κανταδόρους του Αργοστολίου!
Έπειτα, η Ντίνα ξεκινά την αναζήτησή της γεμάτη ενθουσιασμό και ανυπομονησία! Κάνει βαρκάδα στα τιρκουάζ νερά της υπόγειας Λίμνης Μελισσάνης. Μαγεύεται στην θέα του μοναδικού Μύρτου, της πιο πολυφωτογραφημένης παραλίας της Ελλάδας!
Πηγαίνει στα Ομαλά για να επισκεφθεί τον Συνεταιρισμό Ρομπόλας και μας προτείνει κοτόπουλο με πιπεριές και σάλτσα κρασιού.
Ενθουσιάζεται με τα κρυστάλλινα νερά και τις παραλίες της Παλλικής! Μαγειρεύει αχνιστό λαβράκι Κεφαλονιάς με σταφύλια και σως μουστάρδας, κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα, στην παραλία του Αθέρα.
Σταματά στο όμορφο χωριό του Αγκώνα για να συναντήσει την φίλη της Αθηνά και να γευθεί την αληθινή Κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα από τα χεράκια της μαμάς. Γεύεται τις περίφημες αμυγδαλένιες μάντολες. Γοητεύεται από τις ομορφιές του Αργοστολίου και το ταμπεραμέντο των ανθρώπων.
Τέλος, επιστρέφει στην Αθήνα με επτανησιακό αέρα και μας προτείνει: ζεστή πατατοσαλάτα με μήλα, χοιρινό γύρο με σκορδοπίπερο στο φούρνο και κρέμα με καραμελωμένα σταφύλια και μάντολες!
Ένα τραπέζι Κεφαλονιά.. Ένα τραπέζι Ελλάδα… την Κυριακή 29/11, στις 8 το βράδυ, στον ΣΚΑΪ.