Φέτος το Αργοστόλι φιλοξενεί 20 οδηγούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας
Η 20η συνάντηση ναυτομοντελιστών ξεκινά, όλοι στο λιμάνι Αργοστολίου!
Κοινωνία
02/09/2016 | 20:01

Της Γιάννας Κουλουμπή

 

Επί είκοσι συνεχόμενα χρόνια η πανελληνία συνάντηση ναυτομοντελιστών αποδεικνύει πως η οργάνωση και η συνέπεια την χαρακτηρίζουν. Φέτος, 2016, το Αργοστόλι φιλοξενεί 20 οδηγούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας και το μεσημέρι έγινε η σχετική συνέντευξη τύπου, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Ευάγγελου Κεκάτου.

Ο κ. Κεκάτος, στην έναρξη της συνέντευξης μίλησε για τους πρωταγωνιστές του ναυτομοντελισμού στο νησί μας, τη συνέπεια και τη σοβαρή οργάνωση που χαρακτηρίζει όλες τους τις διοργανώσεις. Πρόσθεσε σε αυτό ότι η στήριξη του Δήμου Κεφαλονιάς είναι δεδομένη και διαρκής.

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ναυτομοντελιστών στο νησί μας, κ, Ανδρέας Στελλάτος, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι παρά τις δυσκολίες εδώ και είκοσι χρόνια αυτή η συνάντηση φανερώνει την προσπάθεια των μελών του συλλόγου να εξελιχθεί ο ναυτομοντελισμός και να συμβούν ακόμη πιο όμορφα πράγματα στη συνέχεια. Στο πλαίσιο αυτό, ενημέρωσε πως στις 30/10/2016 έχει οριστεί αγώνας 45 λεπτών σε πίστα της Πυλάρου με αυτοκίνητα κλίμακας 1/8, με ηλεκτρονική χρονομέτρηση και ανεφοδιασμούς, στοχεύοντας έτσι στην καθιέρωση ενός τοπικού πρωταθλήματος που θα προσελκύει κόσμο και από άλλα μέρη της Ελλάδας. Επίσης, ευχαρίστησε τις Αρχές του τόπου, Δήμο, Περιφέρεια, Λιμεναρχείο και Λιμενικό Ταμείο, για τη στήριξη και την άψογη συνεργασία, ενώ τόνισε πως χωρίς τους χορηγούς σίγουρα δεν θα είχε τόση μεγάλη επιτυχία το “άθλημα”. Ειδικά ευχαρίστησε την Kefalonianlines για την συμβολή στη μετακίνηση όσων θα έρθουν φέτος από μέρη εκτός Κεφαλονιάς.

Η κα Ξαγοράρη Μαρουσώ από τη μεριά της, κάλεσε όλους να έρθουν και να παρακολουθήσουν τους αγώνες και συμπλήρωσε πως όλα αυτά τα χρόνια η ενασχόληση με τον ναυτομοντελισμό έδειξε πως ο τελευταίος μπορεί να γίνει ένα ωραίο χόμπι και μια όμορφη ευκαιρία για επαφή με άλλους ανθρώπους.

Τα δοκιμαστικά της συνάντησης ξεκινούν απόψε και θα διαρκέσουν μέχρι τις εννέα το βράδυ. Αύριο και την Κυριακή, 02 και 03 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, θα γίνουν οι αγώνες και οι επιδείξεις με τηλεκατευθυνόμενα σκάφη. Η Κεφαλονιά συμμετέχει με δύο οδηγούς, καλή μας επιτυχία!

naytomontelismos (1) naytomontelismos (2) naytomontelismos (3) naytomontelismos (4)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer