Αγαλματάκι φέτος, ποιός θα πάρει;
Η ώρα των Όσκαρ
Life
02/03/2014 | 12:20

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα Όσκαρ και τα στοιχήματα για το ποιος θα φύγει με το αγαλματίδιο στην αγκαλιά δίνουν και παίρνουν. Το star.gr σου παρουσιάζει τα φαβορί της φετινής, 86ης, απονομής!

Τα γραφεία στοιχημάτων υποστηρίζουν πως οι νικητές είναι λίγο – πολύ γνωστοί και η βραδιά θα έχει ελάχιστες εκπλήξεις, κάτι που θα το εξακριβώσουμε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας.

Ο «θείος Όσκαρ» για την καλύτερη ταινία αναμένεται να καταλήξει στο «12 Χρόνια Σκλάβος», ενώ το αγαλματίδιο για την καλύτερη σκηνοθεσία εκτιμάται ότι θα πάρει ο Αλφόνσο Κουαρόν για το«Gravity».

Μάθιου ΜακΚόναχι και Λεονάρντο Ντι Κάπριο «μάχονται» για το βραβείο του Α’ ανδρικού ρόλου, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, ενώ, στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών, ηΚέιτ Μπλάνσετ του «Blue Jasmine» δεν φαίνεται να έχει αντίπαλο.

Ο Τζάρεντ Λέτο στο «Dallas Buyers Club» φέρεται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί στον Β’ ανδρικό ρόλο, την ώρα που Τζούλια Ρόμπερτς και Τζένιφερ Λόρενς εκτιμάται ότι θα χάσουν το Όσκαρ Β’ γυναικείουρόλου από την Λουπίτα Νιόνγκ’ο του «12 Χρόνια Σκλάβος».

Ενδιαφέρουσα «μάχη» αναμένεται στην κατηγορία του πρωτότυπου σεναρίου, όπου τα προγνωστικά διχάζονται μεταξύ των «Her» και «Nebraska», χωρίς, ωστόσο, να αποκλείουν νίκη του Γούντι Άλεν για το «Blue Jasmine»!

Ίδιο σκηνικό και στην κατηγορία του διασκευασμένου σεναρίου, όπου κονταροχτυπιούνται οι ταινίες «12 Χρόνια Σκλάβος»«Ο Λύκος Της Wall Street» και «Philomena».

Τέλος, το «Frozen» παίρνει προβάδισμα για το Όσκαρ κινουμένων σχεδίων, καλύτερη ξενόγλωσση ταινία αναμένεται να στεφθεί το «The Great Beauty», ενώ ο Αλεξάντερ Ντεσπλάτ για το «Philomena»εκτιμάται ότι θα βραβευτεί για την μουσική του και ο Εμανουέλ Λουμπέτσκι του «Gravity» για τηνφωτογραφία.

oskar

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer