Που ψήφισαν το πρωί οι υποψήφιοι βουλευτές. Το e-kefalonia.net έξω από τα εκλογικά κέντρα της Κεφαλονιάς. Συνεχής ροή…
Η ώρα των εκλογών στη Κεφαλονιά
Πολιτική
20/09/2015 | 13:45
Λίγες ώρες απομένουν πριν το κλείσιμο της κάλπης και στο Νομό μας, με τις δύο παρατάξεις που μάχονται για την κατάκτηση της μονοεδρικής βουλευτικής έδρας να στέλνουν το δικό τους μήνυμα μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης μας στα εκλογικά κέντρα του Αργοστολίου, συναντήσαμε την υποψήφια Βουλευτή με το ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία ψήφισε στον 3ο Γυμνάσιο. “Το μήνυμα αυτών των εκλογών είναι τι διακυβέρνηση θέλουν οι πολίτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο. Με την πεντάχρονη κρίση έχουν πληγεί τα μεσαία και τα μικρα στρώματα και αυτό έχει δείξει ότι θέλει να τα φροντίσει και να τα προστατέψει.

kalpes_kefalonia (2)

Από την άλλη έχουμε το παλιό σύστημα που μας φόρτωσε ένα μεγάλο χρέος στη χώρα μας και κοινωνική αποσύνθεση. Και αυτό ουσιαστικά διαλέγουν αυτή τη στιγμή οι πολίτες. Είτε τη μια επιλογή, είτε την άλλη. Ευχομαι το βράδυ να βγάλουν το καλύτερο δημοκρατικό αποτέλεσμα οι κάλπες”.

Ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, Σάββας Σαββαόγλου ψήφισε στο 2ο Δημοτικό Αργοστολίου και μίλησε για την επόμενη ημέρα των εκλογών. “Πιστεύω ότι, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, η επόμενη ημέρα πρέπει να βρει όλους τους Ελληνες ενωμένους, τις πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χωρας να συνεργαστούν για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουμε το δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας.

kalpes_kefalonia (3)

Αυτή είναι η μόνη λύση, αυτο λέει και η παράταξη μου. Και γι αυτό θα επιθυμούσα να είναι πρώτη δύναμη η Νέα Δημοκρατία για να μπορεσει να βάλει αυτά τα πλαίσια στην επόμενη ημέρα. Από κει και πέρα ο λαός θα ψηφίσει και εύχομαι τα καλύτερα σε όλους”.

Αναφορικά με την εκλογική διαδικασία, θα πρέπει να μεταφέρουμε ότι όλα κυλούν ομαλά μέχρι τώρα, με τον αριθμό των φηφισάντων να είναι ανάλογος μ’ αυτόν του Ιανουαρίου σε ορισμένα εκλογικά τμήματα ενώ σε άλλα χαρακτηρίζονταν αισθητά μειωμένος. kalpes_kefalonia (5)

Για μια ακόμη φορά, πάντως, παρατηρήθηκε το φαινόμενο της απουσίας των μελών στις εφορευτικές επιτροπές, δίχως όμως το γεγονός αυτό να δημιουργεί προβλήματα στην εξαγωγή των αποτελεσμάτων από τη στιγμή που δεν υπάρχει σταυροδοσία για τους υποψήφιους.

kalpes_kefalonia (6) kalpes_kefalonia (7) kalpes_kefalonia (8) kalpes_kefalonia (9) kalpes_kefalonia (9) kalpes_kefalonia (10) kalpes_kefalonia (11) kalpes_kefalonia (12) kalpes_kefalonia (13) kalpes_kefalonia (14) kalpes_kefalonia (15) kalpes_kefalonia (16) kalpes_kefalonia (17) kalpes_kefalonia (18) kalpes_kefalonia (19)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer