Κεφαλλήνες, οι προσεχείς εθνικές εκλογές δεν είναι μία ακόμα εκλογική διαδικασία. Το αποτέλεσμά τους μπορεί να αποβεί σωτήριο ή καταστροφικό για την Πατρίδα αλλά και για καθένα από εμάς
Η Χρυσή Αυγή Κεφαλονιάς για τις εκλογές
Πολιτική
09/01/2015 | 11:59

Στις 25 Γενάρη, οι Έλληνες, με πρώτους τους Κεφαλλήνες, θα δώσουμε άλλη μία μεγάλη μάχη. Στις 25 Γενάρη, το σάπιο και προδοτικό καθεστώς της μεταπολίτευσης θα γευτεί άλλη μία μεγαλοπρεπέστατη ήττα. Στις 25 Γενάρη, θα αποδείξουμε σε όλο τον πλανήτη για άλλη μια φορά, ότι όσο υπάρχουν έστω και ελάχιστοι Έλληνες αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την Πατρίδα και το Έθνος, τα ανθελληνικά σχέδια του σιωνισμού δεν πρόκειται να  πραγματοποιηθούν ποτέ.

Οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, κόντρα στο ανελέητο κυνηγητό που εξαπέλυσαν από κοινού, μηδενός εξαιρουμένου, τα κόμματα του (αντι)«συνταγματικού» τόξου, χωρίς να υπολογίζουμε κανένα κόστος, γιατί, εν αντιθέσει με τα πουλημένα τομάρια, τους γραικύλους πολιτικούς, για εμάς η Τιμή τιμή δεν έχει, θα δώσουμε πάλι τον Αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Και θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Ο Αρχηγός και η Κεντρική Διοίκηση της Χρυσής Αυγής, τιμώντας και αναγνωρίζοντας τον τριετή αγώνα των συναγωνιστών που στελεχώνουν εξ’ αρχής τον Πυρήνα Κεφαλονιάς και Ιθάκης και αποδεικνύοντας στην πράξη τι σημαίνει αξιοκρατία, ξεφτιλίζοντας μ’ έναν ακόμη  τρόπο τους «δημοκράτες» και τις «δημοκρατικές» διαδικασίες επιλογής υποψηφίων των «δημοκρατικών» κομμάτων τους, όρισε ως υποψήφιους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου για το νομό Κεφαλληνίας τους (με αλφαβητική σειρά):

Βιτσεντζάτου Παρθενόπη

Δάβουλο Χρήστο

Κουλουμπή Ιωάννη

Οι Κεφαλλήνες υποψήφιοι, μαζί με όσους συναγωνιστές άντεξαν στον πόλεμο που δεχτήκαμε επί τρία χρόνια από τους σάπιους και δολοπλόκους, αριστερούς και δεξιούς, Κεφαλονίτες και Θιακούς πολιτικάντηδες, δείχνουμε και πάλι στους συμπατριώτες μας το δρόμο της Υπερηφάνειας και της Τιμής και τους καλούμε για άλλη μια φορά να σπάσουν τα δεσμά με τα οποία τους έχουν δέσει χειροπόδαρα τα λαμόγια που «αρμέγουν» επί σαράντα χρόνια τα κρατικά ταμεία και τον πλούτο των νησιών μας.

Κεφαλλήνες, οι προσεχείς εθνικές εκλογές δεν είναι μία ακόμα εκλογική διαδικασία. Το αποτέλεσμά τους μπορεί να αποβεί σωτήριο ή καταστροφικό για την Πατρίδα αλλά και για καθένα από εμάς. Αποδείξτε ότι πήρατε το μάθημά σας από τις κακές πολιτικές επιλογές τόσων χρόνων. Αποδείξτε ότι συνηδειτοποιήσατε πλέον ότι δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί αλλά πολιτικοί λαμόγια, που μόνο σκοπό έχουν την εξουσία για την «κουτάλα». Αποδείξτε ότι ούτε «τα φάγατε μαζί» ούτε θέλετε «να φάτε ότι απέμεινε μαζί» και τιμωρήστε αυτούς που τα φάγανε και συνεχίζουν να τρώνε χωρίς ίχνος ντροπής ή τύψεων για τα υλικά και ψυχικά ερείπια που γέμισαν την πατρίδα μας. Αποδείξτε ότι ξέρετε να τιμωρείτε όσους σας κοροϊδεύουν, ως κομματάρχες στις βουλευτικές εκλογές από τη μία και ως «ανεξάρτητοι» όταν πρόκειται για δημοτικές και περιφερειακές εκλογές από την άλλη (αλήθεια, τι έγινε κύριοι μ’ εκείνη την παράδοση των κομματικών ταυτοτήτων;;;!!!). Ιδιαίτερα απευθυνόμαστε στους εθνικόφρονες πατριώτες, που η δύναμη της συνήθειας τους είχε μέχρι τώρα εγκλωβίσει στην εγκληματική οργάνωση της αριστερής ψοφοδεξιάς ΝΔ, τους οποίους καλούμε να συγχωρήσουν τον εαυτό τους και να συστρατευθούν, έστω και στην ύστατη αυτή στιγμή, στη μόνη Εθνική Παράταξη της χώρας, τη Χρυσή Αυγή, συμμετέχοντας έτσι στην Εθνική Αντίσταση που επιβάλλεται απέναντι στην επέλαση των μπαχαλάκηδων, εθνοπροδοτών και άθεων νεοπασόκων του ΣΥΡΙΖΑ. Αποδείξτε τέλος ότι φέρετε επαξίως, κι όχι μόνο ως ταμπέλα, τον τίτλο του Έλληνα, κάνοντας το χρέος σας απέναντι στους προγόνους σας και στις επόμενες γενιές. Αν δεν πράξετε κάτι από τα προηγούμενα, θα έχετε διαπράξει  άλλη μία πολιτική αυτοχειρία, μόνο που αυτή τη φορά θα πάρετε και τη χώρα στο λαιμό σας. Σκεφτείτε πολύ σοβαρά λοιπόν αυτή τη φορά, βγείτε από τον ψεύτικο λαβύρινθο των «πολλών κομμάτων» και των «διαφορετικών επιλογών» που δημιούργησαν οι κινούντες τα νήματα του παρασκηνίου για να σας μπερδέψουν και αποφασίστε τι θέλετε: Ή Ελλάς Ελλήνων ή ελλαδιστάν ραγιάδων!

Το 2015, με τα γεγονότα που αναμένονται να συμβούν, θα γραφτεί ένα ακόμα  μεγάλο κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία των Ελλήνων. Ας γράψει αυτή τη φορά η Ιστορία για μία ακόμα γενιά Ελλήνων Ηρώων που έκανε τη δική της Επανάσταση και όχι για τη γενιά που οδήγησε την Ελλάδα στον όλεθρο.

Οι Χρυσαυγίτες, προεξάρχοντος του Αρχηγού μας, των φυλακισμένων συναγωνιστών μας και των δολοφονημένων αδελφών μας, ξεκινήσαμε να γράφουμε εδώ και τρία χρόνια τις πρώτες γραμμές του νέου κεφαλαίου της Ελληνικής Ιστορίας με Χρυσά Γράμματα.

Βάλτε κι εσείς τη δική σας σφραγίδα. Ακολουθήστε μας!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer