Ανακοίνωση από τον Πυρήνα Κεφαλονιάς της Χρυσής Αυγής
Η Χρυσή Αυγή για την 28η Οκτωβρίου
Πολιτική
27/10/2014 | 17:24

Αισθήματα αηδίας μας πλημμύρισαν για άλλη μια φορά, διαβάζοντας τις ανακοινώσεις των κομμουνιστών (ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, ΣΥΡΙΖΑ κλπ.) για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Οι σεσημασμένοι παραχαράκτες της ιστορίας, με το μόνιμο ανθελληνικό μίσος από το οποίο διακατέχονται, προσπάθησαν πάλι, κάνοντας το άσπρο μαύρο, να αποδομήσουν το Ελληνικό Έπος του ΄40 και το μεγαλείο του τελευταίου Εθνάρχη, Ιωάννη Μεταξά.

Με το να επαναλάβουμε, παραθέτοντας ιστορικά στοιχεία, την Ιστορική Αλήθεια, χωρίς να είναι περιττό στις σκοτεινές μέρες που ζούμε, θεωρούμε ότι θα κουράσουμε. Θα θυμίσουμε απλάδυο πραγματάκια, που κατά τη γνώμη μας τα λένε όλα και αποδεικνύουν σε όλο της το μέγεθος την κομμουνιστική προδοσία.

1ον) Οι ελληνόφωνοι κομμουνιστές ήταν μέχρι το 1943 συνεργάτες των Ναζί (σύμφωνο Μολότοφ – Ρίμπεντροπ),γι’ αυτό όχι μόνο δεν πολέμησαν εναντίον του Άξονα, αλλά καλούσαν και τους υπόλοιπους Έλληνες να μην πολεμήσουν, γιατί θεωρούσαν τον πόλεμο των Ελλήνων ιμπεριαλιστικό! (το ίδιο έπραξαν και στη Μικρά Ασία, κατηγορώντας τη Μικρασιατική Εκστρατεία ως αστικοτσιφλικάδικη!). Μια φορά προδότες… πάντα προδότες.

2ον) Οι Έλληνες το 1940, υπερασπιζόμενοι την Πατρίδα και το Έθνος, πολέμησαν τον ξένο κατακτητή και όχι το φασισμό, γιατί πολύ απλά και η Ελλάδα είχε τότε «φασιστικό» καθεστώς  σύμφωνα με αυτούς, ενώ ο «φασίστας» Μεταξάς είπε ΟΧΙ στον φασίστα Μουσολίνι. Για την Ελευθερία της Πατρίδας και του Έθνους πολέμησαν οι Έλληνες και την περίοδο 1944-1949 (αμέσως μετά τη φυγή των Γερμανών) κι εναντίον των κομμουνιστών.

Όσον αφορά «…τους αγώνες (της προδοσίας…) που συνεχίζονται…» από τα εν Ελλάδι απομεινάρια του Σοβιέτ, αφήνουμε να μιλήσουν αντί για εμάς οι παρακάτω φωτογραφίες της κυρίας Θεοπεφτάτου και της ΚΝΕ, στο μνημείο των Ιταλών φασιστών του Μουσολίνι, προς τιμή των επίδοξων κατακτητών της Ελλάδος και κατακτητών της Κεφαλονιάς!

theope (1) theope (2)

ΖΉΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer