Η κατάσταση είναι γεγονός πλέον ότι έχει ξεφύγει τελείως.
Η Χρυσή Αυγή για την Επέτειο της Ένωσης
Πολιτική
23/05/2015 | 09:15

Η κατάσταση είναι γεγονός πλέον ότι έχει ξεφύγει τελείως. Τη στιγμή που τα Επτάνησα και ολόκληρη η Ελλάδα γιόρταζε την 151η επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με τη Μητέρα Ελλάδα, οι εν Κεφαλληνία συμμορίτες της «αριστεράς και της προόδου», με την ανοχή ή και τη συνεργασία της τοπικής ψοφοδεξιάς (!), πρωτοστάτησαν σε εκδηλώσεις ανθελληνικού μίσους και μάλιστα με την ευγενική χορηγία της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Κεφαλονιάς και παρουσία πολιτιστικών συλλόγων και σχολείων (!) αλλά και των σωμάτων ασφαλείας του νησιού (!!!).
Την ημέρα που σύσσωμοι οι Επτανήσιοι τιμούσαν την ιστορική εθνική επέτειο της Ένωσης, κάποιοι, που από σύμπτωση και μόνο φέρουν ελληνική ταυτότητα, προέβησαν σε δήθεν εορταστικές εκδηλώσεις κατά τις οποίες τίμησαν τους μοναδικούς δύο «ριζοσπάστες», Ηλία Ζερβό Ιακωβάτο και Ιωσήφ Μομφεράτο, που όχι μόνο δεν υπέγραψαν τη Συνθήκη της Ενώσεως αλλά και την ώρα των πανηγυρισμών των Κεφαλλήνων, για τη λύτρωσή τους από τα δεσμά επτά αιώνων σκλαβιάς, αυτοί δεν βγήκαν από τα σπίτια τους, από μίσος ή από ντροπή ή και από τα δυο μαζί. Και δεν έφταναν οι ασύμβατες με την περίσταση αποδόσεις τιμών στους «ανθενωτικούς», ξεστομήθηκε και η απίστευτη όσο και άκρως προδοτική δήλωση από πρώην πασοκάρχη πολιτευτή και μετέπειτα «σύντρoφο» της προέδρου της Εθνικής Τράπεζας και υποψήφιο στον περιφερειακό συνδυασμό της «πρώτης φοράς αριστερά» νυν κυβερνήσεως, ότι «… η σημερινή δεν είναι ημέρα εορτασμού αλλά αποφράδα ημέρα για τα Επτάνησα… και δεν έπρεπε ποτέ να γίνει η Ένωση με την Ελλάδα… και θα ήμασταν τώρα διαφορετικά ως Ιόνιος Κοινοπολιτεία»!!! εν μέσω αλαλαγμών των παρευρισκομένων. Προφανώς οι συγκεκριμένοι «άνθρωποι» προτιμούν να είναι υποτελείς σε Άγγλους, Γάλλους, Ενετούς και Οθωμανούς, παρά ελεύθεροι Έλληνες. Όμως δεν είναι μόνο τα συμπλέγματα ραγιαδισμού που μεταφέρουν ορισμένοι «συμπατριώτες» μας από γενιά σε γενιά, αλλά και ο ξεκάθαρος προδοτικός – διασπαστικός ρόλος που παίζουν κάποιοι σε στιγμές πολύ κρίσιμες ακόμα και για την ίδια την εθνική μας ακεραιότητα. Και δεν είναι τυχαίο ότι το ρόλο αυτό τον έχουν πάρει εργολαβία οι «αριστεροί», γιατί όπως και να το κάνουμε… μια φορά προδότης πάντα προδότης!
Τους πληροφορούμε για άλλη μια φορά, όλους αυτούς, ότι τα προδοτικά – αποσχιστικά τους σχέδια δεν πρόκειται να έχουν επιτυχή κατάληξη, γιατί αυτή τη φορά έχουν γνώση οι φύλακες και βρίσκονται πλέον στις επάλξεις! Για όσους αισθάνονται άβολα εντός της Ελληνικής Επικράτειας, τους προτείνουμε να ακολουθήσουν το παράδειγμα της «γενιάς του Πολυτεχνείου», η οποία, όταν το Ελληνικό Κράτος προσπαθούσε να ξανασταθεί στα πόδια του, αυτή έκανε ταξιδάκια «αντίστασης» ανά τον κόσμο διαδίδοντας τις σοσιαλιστικές ιδέες της, όμως αυτή τη φορά να βγάλουν εισιτήριο άνευ επιστροφής, γιατί η Ελλάδα που κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα ξαναφτιαχτεί, θα είναι μόνο για τους Έλληνες!!! Όσο για τους πασοκάρες, σαν τον προαναφερόμενο, που όσο κατασπάραζαν για σαράντα χρόνια τις σάρκες της Ελλάδας ήταν όλα καλά και δεν μιλούσε κανείς και τώρα που το τσιμπούσι τελείωσε θυμήθηκαν το «λάθος της Ένωσης», ένα έχουμε να τους πούμε: «Όσο και να νομίζατε ότι κρυφτήκατε αλλάζοντας την ταμπέλα του ΠΑΣΟΚ με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, δυστυχώς το ανθελληνικό μίσος και η αλαζονεία σας δεν σας αφήνει να κρυφτείτε. Εσείς είστε οι δαχτυλοδεικτούμενοι από τους Έλληνες για την καταστροφή που βιώνουμε σήμερα ως χώρα και λαός και σε σας θα σταλεί στο τέλος ο λογαριασμός. Αν νομίζετε ότι φεύγοντας θα αποσπάσετε και εθνικό έδαφος είστε πολύ γελασμένοι. Πάρτε το απόφαση… ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!».
Οι Κεφαλλήνες Χρυσαυγίτες, ως γνήσιοι απόγονοι των Εθνικιστών Ριζοσπαστών που αγωνίστηκαν και οδήγησαν στην Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα, πιστοί στο πνεύμα και στις προσταγές των προγόνων μας, θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για την ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, η οποία θα συντελεστεί με την ενσωμάτωση και των υπολοίπων σκλαβωμένων Ελληνικών Πατρίδων και ομοεθνών μας στον Εθνικό κορμό της Μητέρας Ελλάδας.
Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω το Έθνος.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer