Την Παρασκευή στην αίθουσα του Μορφωτικού Κέντρου στο Βαθύ, μαζί με τη Δημοτική Χορωδία Ιθάκης
Η Χορωδία Αργοστολίου στη Χορωδιακή Συνάντηση της Ιθάκης
Πολιτισμός
08/12/2016 | 16:42

Η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου , προσκεκλημένη του Δήμου και της Δημοτικής Χορωδίας Ιθάκης , θα πάρει μέρος σε Χορωδιακή – Μουσική Συνάντηση, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 , στην αίθουσα του Μορφωτικού Κέντρου στο Βαθύ , μαζί με την Δημοτική Χορωδία Ιθάκης.
Με ιδιαίτερη χαρά αποδεχτήκαμε αυτή την πρόσκληση και επιφυλασσόμαστε να την ανταποδώσουμε σε επόμενη δική μας Χορωδιακή Συνάντηση στην Κεφαλονιά.

Να σημειωθεί ότι και τις δύο Χορωδίες διευθύνει ο Σπύρος Θεοτοκάτος.

Η Χορωδία και μαντολινάτα Αργοστολίου εμφανίζεται στην Ιθάκη , μετά από πολύ καιρό , γεγονός που θεωρούμε ανεπίτρεπτο και φυσικά δεν φταίμε μόνο εμείς . Έπρεπε η Πολιτιστική Επιτροπή της Περιφέρειας Ι.Ν. , να συμβάλει ολόψυχα στην πραγματοποίηση τέτοιων πολιτιστικών εκδηλώσεων μεταξύ των νησιών , και να εγκρίνει τέτοια αιτήματα , που συμβάλουν στην συνέχιση της πολιτιστικής μας παράδοσης και την συνέχειά της , στηρίζοντας την προσπάθεια των Δήμων και των Συλλόγων

Συνήθως το πραγματοποιεί, αλλά , βέβαια όσες από αυτές αποφασίζονται, Θα πρέπει να εξασφαλίζεται η έγκριση των προϋπολογισμών από τους ελεγκτές, που πολλές φορές ΔΕΝ τις εγκρίνουν .

Ο σύλλογός μας πάντως θα συνεχίσει με πάθος να υλοποιεί τέτοιες εκδηλώσεις και θα διεκδικεί την χρηματοδότησή τους .

Το ΔΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer