Από τους πρώτους που έφθασαν στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βουλευτής Κεφαλονιάς, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.
Η χθεσινοβραδινή έξοδο της Θεοπεφτάτου στο Μέγαρο Μαξίμου
Πολιτική
07/10/2016 | 08:32

Με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο φωταγωγημένο Μέγαρο Μαξίμου μια «χαλαρή» συζήτηση, με τον μπουφέ να περιλαμβάνει τυροπιτάκια, ελαφρά σνακς, κρασί και αναψυκτικά.

Από τους πρώτους που έφθασαν στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Κεφαλονιάς, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Μαθαίνουμε οτι η βουλευτής ήταν ευδιάθετη τόσο με τον Πρωθυπουργό όσο και με τους συναδέλφους της βουλευτές. Μάλιστα μαθαίνουμε οτι προτίμησε το λευκό κρασί και άκουσε χαλαρή την μουσική του πιάνου που υπάρχει μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η κα Θεοπεφτάτου και άλλοι βουλευτές μετέφεραν στον πρωθυπουργό την εικόνα που έχουν από τις περιφέρειές τους και εκτίμησαν ότι οι πολίτες είναι πρόθυμοι να υπομείνουν τις θυσίες, εάν τους δίδεται με ειλικρίνεια μία προοπτική, ενώ του ζήτησαν να προχωρήσει στην εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος.

Λίγο μετά τις 23:00 η κα Θεοπεφτάτου μαζί με άλλες  γυναίκες βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ έσπευσαν να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer