Η Χίος είναι αυτή που πήρε το προβάδισμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης έναντι του ΝΟΑ, στον πρώτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών των play off στην Α1 ανδρών του πόλο
Η Χίος έκανε το 1-0 κόντρα στον ΝΟΑ
Αθλητισμός
08/05/2013 | 19:11

Η Χίος είναι αυτή που πήρε το προβάδισμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης έναντι του ΝΟΑ, στον πρώτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών των play off στην Α1 ανδρών του πόλο, επικρατώντας  με σκορ 10-7 στο Ιωνικό Κολυμβητήριο.

Η ομάδα μας τώρα πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε αύριο Πέμπτη και πάλι στο Ιωνικό Κολυμβητήριο της Χίου προκειμένου να οδηγήσει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι, αφού σε περίπτωση ήττας, η Χίος είναι αυτή που κατακτά την τρίτη θέση και παράλληλα το εισιτήριο για το Champions League.

Τα 8λεπτα: 3-2, 2-1, 3-2, 2-2

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Σαρρής, Μιμίδης 1, Κατσουλάκης 2, Κόχειλας Ι.. Θεοδωρόπουλος 1, Κανδιόγλου 1, Βιτέλας 2, Ντούλος 2, Φουντούλης Γιώρ. Δεβές, Γαβαλάς Ι., Μισεντζής, Σωτηράκης, Χατζηκυριακάκης 1.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Μητρόπουλος 1, Στελάτος, Σαλάχας 2, Παπαδόπουλος, Δουδέσης Ε. 2, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Ντότσικας.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer