Η ημέρα της Επιστήμης θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στις 18:00 με την ομιλία του Διονύση Σιμόπουλου, με τίτλο "Είμαστε όλοι αστρόσκονη".
“Η Φυσική Μαγεύει” τους μαθητές, κατάμεστο το Θέατρο στην πρωινή συνεδρία!
Κοινωνία
04/03/2016 | 13:53

Ξεκίνησε από τις 11:30 π.μ η πρωινή συνεδρία για ημέρα της Επιστήμης με θέμα “Η ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΓΕΥΕΙ”, με το Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος” να είναι κατάμεστο από μαθητές γυμνασίου και λυκείου, αλλά και καθηγητές των σχολείων που συμμετείχαν. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας έγιναν ενδιαφέρουσες ομιλίες, αλλά και παρουσιάσεις πειραμάτων, τα οποία κυριολεκτικά ενθουσίασαν τους μαθητές και τους έκαναν να ξεσπάσουν πολλές φορές σε χειροκροτήματα.
Το παρόν έδωσαν, εκτός από τους εκπροσώπους της Ένωσης Φυσικών του νησιού μας, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Κεφαλονιάς Κυριακή Νικολαΐδου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Ευάγγελος Κεκάτος.
Η ημέρα της Επιστήμης θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στις 18:00 με την ομιλία του Διονύση Σιμόπουλου, με τίτλο “Είμαστε όλοι αστρόσκονη”.

i fysiki magevei i fysiki magevei-3 i fysiki magevei-2 i fysiki magevei-2 i fysiki magevei-4-1 i fysiki magevei-5 i fysiki magevei-6-1 i fysiki magevei-7 i fysiki magevei-8-1 i fysiki magevei-10 i fysiki magevei-11 i fysiki magevei-12 i fysiki magevei-13 i fysiki magevei-14 i fysiki magevei-15 i fysiki magevei-17 i fysiki magevei-18 i fysiki magevei-16 i fysiki magevei-19

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer