Εκπροσώπησε επάξια τον Δήμο Κεφαλλονιάς στις εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης για την 189η Επέτειο της Ηρωικής Εξόδου της Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου
Η Φιλαρμονική της ΚΕΔΗΚΕ “Διονύσιος Λαυράγκας” στο Μεσολόγγι
Πολιτισμός
07/04/2015 | 16:06

Η Φιλαρμονική της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΑΥΡΑΓΚΑΣ”  υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Βασίλη Περλικίδη, εκπροσώπησε επάξια τον Δήμο Κεφαλλονιάς στις εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης για την 189η  Επέτειο της Ηρωικής Εξόδου της Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, προσκεκλημένη του Δήμου Μεσολογγίου.

Το Σάββατο έγινε η παρέλαση των Φιλαρμονικών  που συμμετείχαν στην πομπή, η οποία ξεκίνησε από το μνημείο του Ελβετού Φιλέλληνα Ιωάννη Ιάκωβου Μάγερ και κατέληξε στον Κήπο των Ηρώων. Ακολούθησε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Εξόδου στην οποία έλαβαν μέρος περισσότεροι από 170 σύλλογοι και 21 φιλαρμονικές και την παρακολούθησαν χιλιάδες επισκέπτες και ντόπιοι.

Η Φιλαρμονική μας, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους μεταξύ των οποίων υπήρχαν και αρκετοί συμπατριώτες μας.

Την  Κυριακή, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και  του κυβερνητικού εκπροσώπου Αναπληρωτή Υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δ.  Στρατούλη κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της ηρωικής Εξόδου, με την ιερά λιτανευτική Πομπή της Εικόνας της Εξόδου στον Κήπο των Ηρώων της Ιεράς Πόλεως.

layragkas (1) layragkas (3)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer