Συνόδευσε τη λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Γερασίμου από τη νέα εκκλησία προς τον Πλάτανο και τα αλώνια, αλλά και κατά τη μεταφορά του στο Καθολικό της Μονής
Η Φιλαρμονική Αργοστολίου στη Λιτανεία του Αγίου Γερασίμου
Πολιτισμός
09/05/2016 | 14:39

Με κάθε επισημότητα και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή του Θωμά, στην Ιερά Μονή Ομαλών, η λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Πολιούχου του νησιού μας Αγίου Γερασίμου, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου.

Φέτος, για πρώτη φορά, συμμετείχε, πρωτοστατώντας και δίνοντας τον δικό της ιδιαίτερο τόνο στην λιτανεία του Αγίου μας, η Φιλαρμονική Αργοστολίου «Διονύσης Λαυράγκας», υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της Βασίλη Περλικίδη.

Η Φιλαρμονική Αργοστολίου «Διονύσης Λαυράγκας» συνόδευσε τη λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Γερασίμου από  τη νέα εκκλησία προς τον Πλάτανο και τα αλώνια, αλλά και κατά τη μεταφορά του στο Καθολικό της Μονής.

Τόσο στην Θεία Λειτουργία όσο και στη λιτανεία συμμετείχαν, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης και οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Ματιάτος και Νικόλαος Παπαδάτος.

kiriaki-thoma-2016-1 kiriaki-thoma-2016-3 kiriaki-thoma-2016-4 kiriaki-thoma-2016-5 kiriaki-thoma-2016-6 kiriaki-thoma-2016-7 kiriaki-thoma-2016-8

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer