Δεν φτάνει που οι Παλικισιάνοι ακόμη δεν έχουν επισκευάσει τα σπίτια τους (το εξοργιστικό είναι ότι τους ζητείται ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα για να πάρουν τις ενισχύσεις) αλλά θα πληρώσουν και ΕΝΦΙΑ!
Η τροπολογία για τη μη πληρωμή ΕΝΦΙΑ αφήνει έξω την Παλική
Κοινωνία
08/05/2016 | 10:21

Όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν για την τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την μη πληρωμή ΕΝΦΙΑ για τα αποδεδειγμένα σεισμόπληκτα κτίρια του νησιού μας που επλήγησαν στον τελευταίο σεισμό του 2015 (αυτόν της Λευκάδας), καλύτερα να το ξανασκεφτούν.

Διότι πρόκειται ασφαλώς για μικροπολιτική “φωτοβολίδα” καθώς όλοι γνωρίζουν ότι είναι ελάχιστα τα κτίρια αυτά καθώς ο σεισμός έπληξε κυρίως την Λευκάδα.

Για μία ακόμη φορά η Παλική που υπέστη τεράστια καταστροφή από τους σεισμούς του 2014 ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ επιδεικτικά από τους κυβερνώντες και μένει εκτός της τροπολογίας.

Δεν φτάνει δηλαδή που οι Παλικισιάνοι ακόμη δεν έχουν επισκευάσει τα σπίτια τους (το εξοργιστικό είναι ότι τους ζητείται ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα για να πάρουν τις ενισχύσεις) αλλά θα πληρώσουν και ΕΝΦΙΑ!

Αποστροφή και οργή είναι τα συναισθήματα που σε κυριεύουν μπροστά στα φτηνά πολιτικά παιχνίδια της κυβέρνησης!

Το αστείο θα είναι να διαβάσουμε και κανένα δελτίο τύπου από την κ. Θεοπεφτάτου που θα αισθάνεται ικανοποιημένη…

Εκεί είναι που θα γελάσει και το χειλάκι του κάθε πικραμένου…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer