Για μια ακόμα χρονιά το SeaNema Open Air Film Festival σας χαρίζει την πιο δροσιστική εμπειρία του καλοκαιριού!
Η τρίτη ημέρα τουSeaNema Oren Air Film Festival αρχίζει!
Κινηματογράφος
10/08/2016 | 10:00

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ για την Τετάρτη 10 Αυγούστου ξεκινά με δυο Παράλληλες Δράσεις,

Από τις 19:00 μέχρι τις 20:30, στο Θέατρο Κέφαλος στο Αργοστόλι, θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα για τους σεισμούς του 1953 και θα ακολουθήσει η προβολή του ντοκιμαντέρ Όσα Χάσαμε Ανάμεσα στα Ερείπια, του  Βασίλη Κεκάτου.

Το βράδυ σας περιμένουμε όλους στον Πλατύ Γιαλό και στο Λιμάνι του Αργοστολίου (Μπαστούνι) στις  21:30 για να δούμε ταινίες δίπλα στη θάλασσα.

Στον Πλατύ Γιαλό θα προβληθεί η επίσημη πρόταση της Γερμανίας για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, Ο Λαβύρινθος της Σιωπής (2014) του  Τζούλιο Ρικιαρέλι και οι ταινίες μικρού μήκους, του Εθνικού μας Διαγωνιστικού Τμήματος,  Pacino’s Way του Χάρη Παντελιδάκη (παρουσία σκηνοθέτη) και Dream Toy του Χρήστου Χουλιάρα.

Στο Μπαστούνι θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους Αρχιπέλαγα Γυμνοί Γρανίτες της Δάφνης Χαιρετάκη και η ταινία Exotica, Erotica,Ect. (2015) της Ευαγγελίας Κρανιώτη, βραβευμένη από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου με τα βραβεία καλύτερου ντοκιμαντέρ και πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη (προλογίζει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κεφαλονιάς & Ιθάκης).

Η τρίτη βραδιά  του SeaNema Open Air Film Festival τελειώνει με μια μεγάλη έκπληξη για το κοινό! Από τις 00:30 μέχρι τις 02:30 το πρωί, στο Λιμάνι Αργοστολίου, θα πραγματοποιηθεί η μεταμεσονύκτια προβολή της ταινίας Suntan (2016) του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου (βραβείο καλύτερης ταινίας στο Φεστιβάλ Εδιμβούργου). Η ταινία θα προβληθεί μέσα στο υπαίθριο γκαράζ του ferry boat «Βασος Κ.»

Όλες οι ταινίες θα προβληθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Για μια ακόμα χρονιά το SeaNema Open Air Film Festival  σας χαρίζει την πιο δροσιστική εμπειρία του καλοκαιριού!

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer