Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης, χαιρετίζει την οριστική απόφαση που ελήφθη για παραμονή του Λιμενάρχη Κεφαλληνίας
Η τοπική Ένωση Λιμενικού για την παραμονή Καλιτσουνάκη
Κοινωνία
06/05/2016 | 09:21

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Θέμα: Παραμονή Λιμενάρχη Κεφαλονιάς.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς & Ιθάκης, χαιρετίζει την οριστική απόφαση που ελήφθη για παραμονή του Λιμενάρχη Κεφαλληνίας Αντιπλοίαρχου Λ.Σ. ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗ Γεώργιου, μετά από αναθεώρηση, από τον Υπουργό και την νέα Ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, της αρχικής απόφασης που είχε ληφθεί για μετάθεση του.

Η απόφαση αυτή αποτελεί μια άμεση έμπρακτη στήριξη του Λιμεναρχείου Κεφαλονιάς και των Λιμενικών Αρχών υπαγωγής του, Σάμης, Πόρου, Φισκάρδου και Ληξουρίου, που αυτή την περίοδο αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης.

Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗΣ Γεώργιος στην πολυετή θητεία του στην Κεφαλονιά έχει καταφέρει, με υποδειγματικό τρόπο διοίκησης, να πετύχει την αποτελεσματική λειτουργία της Υπηρεσίας χωρίς να βάλει ποτέ σε δεύτερη μοίρα τον ανθρώπινο παράγοντα των στελεχών του Λ.Σ., με αποτέλεσμα να χαίρει της καθολικής εκτίμησης των συναδέλφων που έχουν υπηρετήσει μαζί του.

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ Σπυρίδων

Ο Γεν. Γραμματέας

ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ Γεράσιμος

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer