Το πρώην μοντέλο, που πλέον έχει εγκατασταθεί στη Βιέννη, ανακοίνωσε στους φίλους της στο facebook πως ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα
Η Τζούλια παντρεύεται!
Life
19/01/2013 | 17:49

Η Τζούλια Αλεξανδράτου (ή Καρπόζηλου όπως της αρέσει να συστήνεται τον τελευταίο καιρό), αυτή τη φορά παντρεύεται στα αλήθεια –τουλάχιστον έτσι δηλώνει. Το πρώην μοντέλο που πλέον έχει εγκατασταθεί στη Βιέννη ανακοίνωσε στους φίλους της στο facebook πως ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα. Η Τζούλια Αλεξανδράτου κάνει πρόβες νυφικού, καθώς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της, Κριστιάν Καρπόζιλου, με τον οποίο είναι μαζί αρκετούς μήνες.

Η Τζούλια δεν ανακοίνωσε ακόμα το μέρος ή την ημερομηνία του γάμου. Όπως είχε δηλώσει η Τζούλια για τον σύντροφό της σε παλιότερή της συνέντευξη: «Αυτή την περίοδο της ζωής μου είμαι πιο ευτυχισμένη με τον άνδρα που αγαπώ και με λατρεύει, τον Christian. Θα άφηνα τα πάντα μόνο γι’ αυτόν και ήδη έχω αφήσει πολλά. Ο Καρπόζηλος είναι μισός Έλληνας, μισός Αυστριακός. Έχει ένα μεσιτικό γραφείο, παράλληλα δουλεύει ως manager σε διάφορα μαγαζιά. Γνωριστήκαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Μύκονο και από τότε είμαστε αχώριστοι. Έχουμε ήδη αρραβωνιαστεί, μένουμε μαζί και σκοπεύουμε σύντομα να παντρευτούμε. Για εμένα είναι ο ομορφότερος άνδρας και η καλύτερη ψυχή και τον αγαπώ πολύ. Με κάνει να νιώθω ότι όλα αυτά που πέρασα ήταν για να γίνουν ώστε να βρω στο τέλος ότι καλύτερο».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer