Εκατοντάδες πιστοί παρακολούθησαν την τελετή της Αναστάσεως στη κεντρική πλατεία Αργοστολίου, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.
Η τελετή της Ανάστασης στη πλατεία Αργοστολίου
Feature
20/04/2014 | 09:52

Εκατοντάδες πιστοί παρακολούθησαν την τελετή της Αναστάσεως στη κεντρική πλατεία Αργοστολίου, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.
Λίγο μετά τις 11 μ.μ. έγινε στο αεροδρόμιο η υποδοχή του Αγίου Φωτός που έφθασε από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα και με ειδική πτήση της Ολυμπιακής πέταξε για Γιάννενα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και ακολούθως στη Ζάκυνθο.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σπυρίδωνας το παρέλαβε, καθώς έφθασε στον Αρχάγγελο και ευλόγησε μ’ αυτό τους δεκάδες συγκεντρωμένους, που είχαν από νωρίς κατακλύσει τους γύρω δρόμους της εκκλησίας.
Μετά το “Δεύτε λάβετε φως” σχηματίστηκε πομπή που κατευθύνθηκε στην πλατεία της πόλης. Γύρω από τη πλατεία δεκάδες πιστοί περίμεναν να ακούσουν το αναστάσιμο μήνυμα.
Κατόπιν ο Μητροπολίτης υποβασταζόμενος από τους ιερείς της Μητρόπολης διάβασε το Ευαγγέλιο της Ανάστασης και έψαλε το “Χριστός Ανέστη” με την παρουσία σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής και των λοιπών Αρχών του τόπου.
Πλήθος βεγγαλικών στόλισαν τον Κεφαλλονίτικο ουρανό σε μια εορταστική βραδιά.
Το e-kefalonia.net εύχεται σε όλους ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!

 

anastash_argostoli1 anastash_argostoli2 anastash_argostoli3 anastash_argostoli4 anastash_argostoli7 eikona_anastashs motosiklethstes spuridwnas arxagelos_anastash

anastash_argostoli8 anastash_argostoli12 anastash_argostoli12 anastash_argostoli12 anastash_argostoli13 anastash_argostoli14 anastash_argostoli16 anastash_argostoli17 anastash_argostoli18 anastash_argostoli18 anastash_argostoli19 anastash_argostoli19 anastash_argostoli20 anastash_argostoli21

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer