Στην παράσταση πρόκειται να πάρουν μέρος όλοι οι μαθητές της σχολής , παιδικά τμήματα, εφηβικά και ενηλίκων, παρουσιάζοντας χορογραφίες από όλα τα είδη χορού που διδάσκονται στην σχολή
Η σχολή χορού “Art & Style Dance Studio” χορεύει στο “μπαστούνι”
Life
10/07/2016 | 10:25

Η παράσταση μοντέρνου, σύγχρονου και κοινωνικού χορού, ως θεσμός πλέον τα τελευταία χρόνια απ την μοναδική και επίσημα βραβευμένη σχολή στην Κεφαλονιά της κας Γαλιατσάτου είναι κοντά.

Η σχολή χορού ‘Art & Style’ Dance Studio Γαλιατσάτου Όλγα ολοκληρώνοντας έναν χειμώνα με επιτυχίες  στο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό χορού στη Σερβία , την είσοδό της στην μοναδική επίσημη παγκόσμια και πανελλήνια ομοσπονδία χορού I.D.O. και τελικά την ανάδειξή της από την ίδια την ομοσπονδίας ως τρεις φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Σύγχρονο και τον Μοντέρνο χορό , με χαρά ανακοινώνει την ετήσια καθιερωμένη καλοκαιρινή παράσταση της.

Πρόκειται να πραγματοποιηθεί ημέρα Κυριακή στις 10 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο ανοιχτό θερινό θέατρο στο ‘Μπαστούνι’ (έναντι Ναυτικής σχολής). Πάντα είναι ανοιχτή – δωρεάν για όλους.

Τίτλος της παράστασης ‘Σώπα …Μη μιλάς…’ απ το ομώνυμο ποίημα του Ασίζ Νεσίν όπου πάντα αφορά το δεύτερο μέρος της παράστασης , προσπαθώντας μέσα απ τον Σύγχρονο χορό να περάσει κοινωνικά μηνύματα και καταπιάνεται με προβληματισμούς και σκέψεις της κοινωνίας μας σήμερα.

Στην παράσταση πρόκειται να πάρουν μέρος όλοι οι μαθητές της σχολής , παιδικά τμήματα (από 3 μόλις ετών και άνω) , εφηβικά και ενηλίκων παρουσιάζοντας χορογραφίες από όλα τα είδη χορού που διδάσκονται στην σχολή.

Να είστε όλοι εκεί!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer