Λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αναγορεύτηκε σε επίτιμο καθηγητή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με μια σεμνή τελετή στο Δημοτικό Θέατρο "Ο Κέφαλος".
Η συγκίνηση του Παυλόπουλου στην Κεφαλονιά (βίντεο)
Κοινωνία
21/05/2016 | 19:37

Της Γιάννας Κουλουμπή
Κάμερα // Γιάννης Πρασσίδης

 

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αναγορεύτηκε σε επίτιμο καθηγητή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων σε μια σεμνή τελετή στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος”.
Πριν την τελετή έγιναν τρεις αξιόλογες ομιλίες από τους καθηγητές Γεράσιμο Ζώρα, Αθανάσιο Καλαφάτη και Πέτρο Πετράτο, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, και ο Αντιπρύτανης του Παν/μίου Αθηνών Ναπολέων Μαραβέγιας.
Ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων κ. Αθ. Καλαφάτης ανέγνωσε το πρακτικό της συνεδρίασης του συμβουλίου που αποφάσισε να δώσει αυτόν τον τίτλο στον ΠτΔ και αμέσως μετά βοήθησε τον κ. Παυλόπουλο να φορέσει την τήβενο.
Ο κ. Παυλόπουλος, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε την Διοικούσα και αρχικά αναφέρθηκε στην τελευταία ημέρα που έκανε μάθημα στο Πανεπιστήμιο ως καθηγητής, ημέρα που έτυχε να είναι η ημέρα της εκλογής του στην Προεδρεία της Δημοκρατίας.. Εκείνη τη στιγμή δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του και εν μέσω χειροκροτημάτων ευχαρίστησε το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων που του έδωσε την ευκαιρία να νιώσει ξανά εκπαιδευτικός και να κάνει ένα ακομη μάθημα μέσα από την ομιλία του.

Ολοκληρώνοντας, τόνισε πως θα είναι δίπλα στο ΤΕΙ και θα χαρεί να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Ακολουθεί βίντεο και πλούσιο φωτορεπορτάζ του e-kefalonia.net από την τελετή.

pavlopoulos-tei-2 pavlopoulos-tei-3 pavlopoulos-tei-4 pavlopoulos-tei-5 pavlopoulos-tei-6 pavlopoulos-tei-7 pavlopoulos-tei-8 pavlopoulos-tei-9 pavlopoulos-tei-10 pavlopoulos-tei-11 pavlopoulos-tei-12 pavlopoulos-tei-13 pavlopoulos-tei-14 pavlopoulos-tei-15 pavlopoulos-tei-16 pavlopoulos-tei-17 pavlopoulos-tei-18 pavlopoulos-tei-19 pavlopoulos-tei

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer