Ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα, κάνοντας δηλώσεις στην Περιφέρεια στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ
Η συγκίνηση του Μάκη Βασιλάτου
Πολιτική
21/09/2015 | 08:23

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο συνυποψήφιος της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Βασιλάτος, ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα, κάνοντας δηλώσεις στην Περιφέρεια στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, ενώ είχε θερμό ενεγκαλισμό με τη νέα βουλευτή.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του τόνισε:

“Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τη συντρόφισσα Αφροδίτη που είναι για τέταρτη φορά Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κεφαλλονίτη και τον Θιακό λαό και αυτή η νίκη ήταν μια ηθική ανταμοιβή γι αυτόν τον δύσκολο αγώνα που κάναμε αυτές τις ημέρες.

Θέλω να ευχαριστήσω και τους Κεφαλλονίτες της διασποράς που με εμψύχωσαν αυτές τις ημέρες για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις αγωνίες και τα άγχη του Κεφαλλονίτικου και του Θιακού λαού.

Να ευχαριστήσω τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, που στάθηκαν στο πλευρό μας και μας στήριξαν σ’ αυτό το δύσκολο αγώνα. Είμαι πολύ ευτυχής και συναισθηματικά φορτισμένος γι αυτή την πολύ μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά.

Γι  αυτή τη μεγάλη ανταμοιβή, που έδωσαν στον Αλέξη Τσίπρα, το γελαστό παιδί. Εβαλε το συμφέρον του λαού πάνω από όλα και αυτή αυτή η νίκη, γιατί κάποιοι σύντροφοι θέλησαν να αποχωρήσουν στα δύσκολα. Και αυτή η υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια ηθική ανταμοιβή για να έρθει μια νέα κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ που θα προχωρήσει το περαιτέρω πρόγραμμα για να βγούμε από την κρίση και όλα τα υπόλοιπα που έχουμε δηλώσει κατά καιρούς.

Δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα, δεν το πίστευα ότι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε ενάντια σ’ όλο αυτό το οικονομικό καθεστώς, που προσπαθούσε να ποδηγετήσει τα νησιά μας.

Η επαναδρομολόγηση της γραμμής Πάτρας-Σάμης ήταν σημαντική και ήταν ένα κυρίαρχο στοιχείο στον αγώνα που ήμασταν μόνοι έναντι όλων των υπολοίπων”.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer