Έξαλλη η πολιτευτής της ΝΔ Σοφία Λουκέρη για την …παραφιλολογία των ημερών
Η Σοφία τα «χώνει» στον Παπαζάχο
Πολιτική
31/01/2014 | 18:28

«Στα επόμενα 10 χρόνια στην Κεφαλονιά θα έχουμε σεισμό 7 Ρίχτερ» πρόβλεψε ο καθηγητής Παπαζάχος προκαλώντας την αντίδραση της Σοφίας Λουκέρη, υποψήφιας Βουλευτή της ΝΔ στο νησί.

Η Σοφία Λουκέρη με ανοιχτή επιστολή προς τον κ. Παπαζάχο τον καλεί να μην τρομοκρατεί τους ήδη δοκιμαζόμενους Κεφαλλονίτες με αβάσιμες προβλέψεις που δεν έχουν καμία χρησιμότητα.

Η επιστολή της κας Λουκέρη στον καθηγητή Παπαζάχο:

«κ. Παπαζάχο,

Με όλο το σεβασμό που έχω στον πανεπιστημιακό σας τίτλο και στην επιστήμη σας θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην δημιουργείτε περισσότερο από τον ήδη υπάρχοντα πανικό στους Κεφαλλονίτες .

Η πρόβλεψη σας για επικείμενο σεισμό της τάξεως των 7R μέσα στην επόμενη δεκαετία τη συγκεκριμένη στιγμή πιστεύω ότι είναι άκαιρη, πρόχειρη και επιζήμια για ένα από τους ωραιότερους τουριστικούς προορισμούς της πατρίδας μας.

Από τα λίγα που γνωρίζω, τα φυσικά φαινόμενα δεν συμπεριφέρονται το ίδιο και με τον ίδιο τρόπο ή ρυθμό κάθε φορά που εκδηλώνονται.

Επίσης, εύλογο είναι να αναρωτηθεί κανείς γιατί άραγε εσείς δεν μπορέσατε να προβλέψετε μέσα στη δεκαετία που μας πέρασε τον σεισμό που ήδη συνέβη στο νησί της Κεφαλλονιάς.

Με τιμή,

Σοφία Λουκέρη

Πολιτευτής ΝΔ Κεφαλλονιάς & Ιθάκης»

papazaxos_loukeri

Πηγή: arouraios.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer