Ευτυχώς για μας, το όμορφο αυτό ταξίδι θα συνεχιστεί. Η νέα υπεύθυνη νεολαίας που προτάθηκε και ομόφωνα έγινε αποδεκτή από το νέο μας συμβούλιο.
Η Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά καινούργια υπεύθυνη νεολαίας στην Αδελφότητα Πειραιά
Κοινωνία
13/05/2015 | 10:08

Αγαπητά μέλη της νεολαίας μας,

στις 26/04/2015 εκλέξαμε τη νέα μας διοίκηση για την τριετία 2015-2018. Τα αποτελέσματα των εκλογών είναι τα εξής:
1. Νεοφύτου-Ζαφειράτου Μαριολένη  208
2. Αγγελετάκης Γεράσιμος 192
3. Παπαθεοδωράτος Νέστωρας 192
4. Βαλλιανάτου Δήμητρα 175
5. Βουτσινά Στυλιανή 165
6. Μπαλτσαβιά Ρεγγίνα 132
7. Κοκκόση Χρυσάνθη 123
8. Φωής Χρήστος 118
9. Βασιλάτου Γερασιμούλα Χριστίνα 106
10. Βλάχου Χριστίνα 97
11. Ζαμπέλη Αφροδίτη 96
Τις επόμενες μέρες ακολούθησε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο όπου ύστερα από μυστική ψηφοφορία οι θέσεις της διοίκησης κατανεμήθηκαν ως εξής:
Πρόεδρος: Νεοφύτου-Ζαφειράτου Μαριολένη
Αντιπρόεδρος: Βουτσινά Στυλιανή
Γεν. Γραμματέας: Παπαθεοδωράτος Νέστωρας
Ταμίας: Αγγελετάκης Γεράσιμος
Έφορος: Βαλλιανάτου Δήμητρα
Αν. Γεν. Γραμματέας: Βλάχου Χριστίνα
Αν. Έφορος: Ζαμπέλη Αφροδίτη
Μέλη:
Βασιλάτου Γερασιμούλα-Χριστίνα
Κοκκόση Χρυσάνθη
Μπαλτσαβιά Ρεγγίνα
Φωής Χρήστος
ΝΕΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
Τα πρώτα 3 χρόνια της θητείας μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ συνδυάστηκαν και παράλληλα θα έλεγα πως ταυτίστηκαν με το τμήμα νεολαίας μας. Αρχικά όλα φάνταζαν δύσκολα. Πολύ σύντομα όμως, από την πρώτη κιόλας συνάντηση μας τον Μάιο του 2012, δείξατε όλοι εμπράκτως τη διάθεση να με ακολουθήσετε σε ένα όπως αποδείχθηκε πολύ όμορφο ταξίδι. Ένα ταξίδι που μοναδικό σκοπό είχε τη γνωριμία και σύνδεση των νεολαίων των νησιών μας. Τα λιγοστά ενεργά μέλη της νεολαίας που υπήρχαν στο σύλλογο, κατάφεραν να φέρουν δεκάδες νέα μέλη, δημιουργώντας έτσι μια απρόσμενα μεγάλη όμορφη παρέα.
 Κατά τη διάρκεια της τριετίας αυτής διοργανώσαμε σεμινάρια, εκδηλώσεις και party που μας έφεραν κοντά και παράλληλα μας έδωσαν κίνητρα ώστε να κάνουμε το σύλλογο το δεύτερο σπίτι μας. Δημιουργήσαμε το γραφείο Διασύνδεσης, μέσα από το οποίο δόθηκε η δυνατότητα να ενημερωθούν τα μέλη μας για όλα τα τρέχοντα επιδοτούμενα προγράμματα καθώς και για διάφορες θέσεις απασχόλησης. Καθιερώσαμε την καλοκαιρινή μας συνάντηση στα νησιά μας, κάνοντας 2 πολύ μεγάλα party σε Ιθάκη και Κεφαλονιά.
Αποτέλεσμα όλων αυτών των δράσεων και ενεργειών ήταν η εκλογή 5 μελών μας στο νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας(Αγγελετάκης Γεράσιμος, Βαλλιανάτου Δήμητρα, Κοκκόση Χρυσάνθη, Μπαλτσαβιά Ρεγγίνα, Φωής Χρήστος).
 
 Ευτυχώς για μας, το όμορφο αυτό ταξίδι θα συνεχιστεί. Η νέα υπεύθυνη νεολαίας που προτάθηκε και ομόφωνα έγινε αποδεκτή από το νέο μας συμβούλιο, η αγαπημένη μας Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά, είμαι βέβαιος πως είναι έτοιμη να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά. Ως απερχόμενος υπεύθυνος νεολαίας, μέλος της Διοίκησης και της νεολαίας μας αλλά και ως φίλος της Ρεγγίνας, δεσμεύομαι να στηρίξω την προσπάθεια της ώστε να συνεχίσει επιτυχημένα ότι καταφέραμε όλοι μαζί να χτίσουμε. Σας προτρέπω να κάνετε και σεις το ίδιο.
Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη, την αγάπη και τις όμορφες στιγμές που μου προσφέρατε τα 3 αυτά χρόνια!
Συνεχίζουμε δυναμικά…
Μάκης Αγγελετάκης
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer