Ο επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι είχε μια αρμονική συνεργασία με τον Μάκη Φόρτε.
Η πρώτη συγκέντρωση Καλούδη στη Κεφαλονιά
Πολιτική
07/04/2014 | 13:21

Ο Γιώργος Καλούδης, το Σάββατο 5 Απρίλη, σε σύσκεψη που έγινε στο καφέ «Σέντραλ – Ενός» στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς μαζί με τον Μάκη Φόρτε, έκαναν έναν απολογισμό της πλούσιας, μαχητικής και αποτελεσματικής δράσης της αντιπολίτευσης που άσκησαν τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια, τιμώντας την δέσμευση προς τους Επτανήσιους και εκπροσωπώντας τους επάξια
Ο επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης  τόνισε ότι είχε μια αρμονική συνεργασία με τον Μάκη Φόρτε. Ο Γιώργος Καλούδης επίσης έθεσε τους άξονες του νέου κυβερνητικού προγράμματος της παράταξης για την 5ετια 2014 – 1019 υποστηρίζοντας ότι είναι μια κρίσιμη εκλογή.
Η περιφερειαρχία του Σπύρου ήταν μια αποτυχία, δεν υπάρχει χρόνος για άλλες χαμένες ευκαιρίες. Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκομένους. Εντυπωσιακό ήταν το στοιχείο ότι συμμετείχαν πολλοί νέοι.
Την άλλη μέρα Κυριακή, ο κ. Καλούδης συναντήθηκε με νέους επιχειρηματίες, επιτυχημένους  στον τομέα του τουρισμού.
Από τη συζήτηση πρόεκυψε ότι υπάρχει ανάγκη στην Κεφαλλονιά για ανεύρεση ειδικευμένου και εκπαιδευμένου προσωπικού από Κεφαλλονίτες, νέα παιδιά, νέους Κεφαλλονίτες, για να απασχοληθεί σε ξενοδοχεία.
Μετά από αυτό ο Γιώργος Καλούδης έκανε την εξής δήλωση:
Είναι δέσμευση μας ότι στην Κεφαλλονιά θα λειτουργήσει παράρτημα της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων που θα παρέχει εκπαίδευση στους νέους και τις νέες της Κεφαλλονιάς, ώστε να μπορούν να απασχοληθούν στα ξενοδοχεία και τις τουριστικές επιχειρήσεις της Κεφαλλονιας και να μην αναγκάζονται να φεύγουν στο εξωτερικό ή στην Αθήνα  και να παραμένει η νέα γενιά στην Κεφαλλονιά ώστε να αξιοποιείται το ταλέντο της.

SONY DSC SONY DSC

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer