Από την ώρα της ανακοίνωσης έχει γίνει δέκτης πολύ θετικών και συγκινητικών μηνυμάτων από κατοίκους του νησιού, φιλάθλους όλων των ομάδων και γενικά από την κοινή γνώμη
Η πρωτοβουλία Μαρινάκη για την Κεφαλονιά
Αθλητισμός
07/02/2014 | 19:44

O Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, αποφάσισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναλάβει το κόστος της ανακατασκευής των σχολικών κτηρίων Ληξουρίου και Αργοστολίου, που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς που έπληξαν την Κεφαλλονιά.

Η πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγινε άμεσα αποδεκτή τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο με τη βοήθεια του οποίου θα γίνει εφικτό να προχωρήσει η διαδικασία ταχύτερα προς όφελος των μαθητών της δοκιμαζόμενης Κεφαλλονιάς.

Με αφορμή αυτή την πρωτοβουλία ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλλονιάς που δοκιμάζονται. Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι έννοιες στενά συνδεδεμένες με την ιστορία, τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου μας.  Είναι ανάγκη οι κάτοικοι της Κεφαλλονιάς να αισθανθούν ασφαλείς και να συνεχίσουν τα παιδιά τους απρόσκοπτα τις σπουδές τους.

Για αυτό το λόγο αναλάβαμε την πρωτοβουλία να καλύψουμε το κόστος της ανακατασκευής των σχολείων που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς, προκειμένου γρήγορα και με ασφάλεια να επιστρέψουν οι μαθητές στα μαθήματά τους. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποδεικνύει με πράξεις ότι είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων».

marinakhs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer