Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας.
Η Περιφέρεια συμμετέχει στην 2η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ τροφίμων και ποτών
Κοινωνία
08/01/2015 | 14:09

Σας γνωρίζουμε ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο ξιφασκίας από 30 Ιανουαρίου μέχρι 02 Φεβρουαρίου 2015.
Σε αυτήν θα μπορούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους παραγωγοί – επιχειρήσεις αγροτικών προϊόντων από την Περιφέρεια (λάδι, κρασί, τυρί, μέλι, ψάρια κλπ) και θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με αντιπροσώπους εταιρειών από Ρωσία, Κίνα, Τουρκία και Βουλγαρία για να προωθήσουν τα προϊόντα τους και την δυνατότητα σημαντικών εμπορικών συμφωνιών με τις πιο πάνω χώρες.
Όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην έκθεση με προϊόντα παραγωγής σας, παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία με την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας στα τηλ. 2671360575 κ. Γαλίδης και 2671360576 κα Ζαπάντη το συντομότερο δυνατόν.
Ευχαριστούμε για την προβολή του θέματος.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer