Την Τρίτη 13 Αυγούστου τα μουσικά σχήματα της ΚΕΔΗΚΕ πλημυρίζουν πολλά σημεία του νησιού μας.
Η παρουσία Σχημάτων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ σε πολλά σημεία του νησιού μας
Κοινωνία
13/08/2013 | 10:09

Δημαρχείο Ληξουρίου στις 7.00μμ. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς σας καλεί  στην  Έκθεση Ζωγραφικής του Ζωγράφου Οδυσσέα Άννινου με τίτλο «Ο Μελισσοκόμος των Αγγέλων», με ζωγραφικά έργα μέσα από τις ταινίες του διάσημου σκηνοθέτη Θόδωρου Αγγελόπουλου, με την συμπαράσταση της οικογένειάς του. Τα έργα θα προλογίσει ο βοηθός σκηνοθέτη κ. Τάκης Κατσέλης. Θα απαγγείλει ποιήματα του Γ. Σεφέρη, ο ηθοποιός & σκηνοθέτης κ. Πάνος Βαρδάκος.
Διάρκεια έκθεσης έως 17 Αυγούστου.
Ληξούρι – Ρίφι. ώρα 9:00μμ  Εκδήλωση αφιερωμένη στην Ποιήτρια Βενετία Γαβριελάτου. Θα ακολουθήσουν Καντάδες με τους κανταδόρους της χορωδίας της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Τζώρτζης Δελλαπόρτας.
Αργοστόλι, ώρα 9:15μμ στο Θεατράκι στο Μπαστούνι. Συναυλία με την  Φιλαρμονική Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας» υπό την δ/νση του Βασίλη Περλικίδη. Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια μια ώρα και θα ακουστούν στην αρχή κλασσικά κομμάτια και στη συνέχεια αγαπημένα τραγούδια ελλήνων συνθετών.
*Η συναυλία αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει έξω απ’ το κτήριο της Αντιπεριφέρειας. Όμως για τεχνικούς λόγους θα γίνει τελικά στο Μπαστούνι.
Σάμη ώρα 9.30μμ. στην  Κεντρική Πλατεία. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΟΡΤΙΑ ΣΑΜΗΣ. Επετειακή Βραδιά  από την ΚΕΔΗΚΕ & τον  Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΙΓΙΑΛΟΣ» Σάμης. Μια μουσικοχορευτική παράσταση με χορευτικό τμήμα του Συλλόγου «ΑΙΓΙΑΛΟΣ» και Συναυλία από την Φιλαρμονική Σάμης «Θέμος Αμούργης» υπό την δ/νση του Γεράσιμου Γεωργόπουλου.

Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ
Ο Πρόεδρος
Άγγελος Κωνσταντάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer