Μεγάλο ήταν το ακροατήριο στο ξενοδοχείο Caravel που έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του συμπατριώτη μας Παναγή Μεταξάτου "Το μέλλον ήλθε πιο νωρίς"
Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγή Μεταξάτου από τον Παύλο Παπαδάτο
Πολιτισμός
10/11/2016 | 11:01

Μεγάλο ήταν το ακροατήριο στο ξενοδοχείο Caravel που έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του συμπατριώτη μας Παναγή Μεταξάτου “ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΗΛΘΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ”.

Ο κύριος παρουσιαστής του βιβλίου του Παναγή ήταν ο Παύλος Παπαδάτος ο οποίος όχι μόνο παρουσίασε το βιβλίο αλλά άσκησε και κριτική για πολλές από τις απόψεις και θέσεις του βιβλίου. Ο  Παύλος όπως πάντα παραστατικός αλλά και καλός χειριστής της γλώσσας εντυπωσίασε  το ακροατήριο και φυσικά δεν παράλειψε να επαινέσει τον  Παναγή για την μεγάλη του προσφορά και τις προσπάθειες που καταβάλει  ο Παναγής ώστε να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν αυτογνωσία.

Η ομιλία του Παύλου κράτησε κοντά στη μισή ώρα και έκλεισε με μία συμβουλή προς το ακροατήριο. “Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις δικές σας δυνάμεις. Ακόμη και το  πουλί που κάθετε σε ένα κλαδί δεν φοβάται μην τυχόν και σπάσει το κλαδί γιατί έχει εμπιστοσύνη στις δικές του φτερούγες”.

Όπως είπε ο Παύλος το κεντρικό μόνιμα του βιβλίου του Παναγή ήταν το ακόλουθο: Αν καλλιεργήσουμε τις πνευματικές και διανοητικές μας δυνατότητες ακολουθώντας τις μεθόδους που ο Παναγής μας προτείνει,  αν έλθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τις αδυναμίες μας και τις θεραπεύσουμε με τις πνευματικές ασκήσεις που μας  προτείνει ο Παναγής και συγχρόνως αλλάξουμε στάση ζωής κάνοντας την εξωστρέφεια  τρόπο ζωής τότε θα γίνουμε ένα μέρος μίας ενιαίας παγκόσμιας συνείδησης η οποία θα μας  χαρίσει μια ευτυχισμένη διαδρομή ζωής.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer