Οι πολιτικές και εκκλησιαστικές αρχές του τόπου …παρέλασαν στο ηγουμενείο της μονής για ένα καφεδάκι και μπόλικο κους κους!
Η …παρέλαση στο ηγουμενείο!
Πολιτική
17/08/2013 | 12:23

Μετά τη λήξη της λιτάνευσης στο μοναστήρι του Αγίου Γεράσιμου, οι πολιτικές και εκκλησιαστικές αρχές του τόπου …παρέλασαν στο ηγουμενείο της μονής για ένα καφεδάκι και μπόλικο κους κους! Φυσικά οι πολιτικοί και όχι μόνο δεν παρέλειψαν να πάρουν την ευλογία του Δεσπότη.
Άξια οικοδεσπότης και φέτος η αγία Ηγουμένη Κασσιανή.
Στο ηγουμενείο έφτασε πρώτος ο Δεσπότης μας μαζί με τον συμπατριώτη μας αρχιμανδρίτη της Ελευθερώτριας στη Κηφισιά π. Νικόλαο Χαρτουλιάρη. Ακολούθησαν ο μητροπολίτης Νικαίας Αλέξιος μαζί με τον Θεοφιλέστατο επίσκοπο Χριστιανουπολεως Προκόπιο. Μαζί τους έφθασε και ο Πρωτοσύγκελος του νησιού π. Γεράσιμος φωκάς.
Διακρίναμε την υφυπουργό Ζέττα Μακρή, τον Περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου, τους Αντιπεριφερειάρχες Σωτήρη Κουρή και Τζόγια Γρουζή, τη βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, το πρώην υπουργό Πέτρο Αλιβιζάτο, τον τ. Νομάρχη Διονύση Λευκαδίτη, το Θόδωρο Γαλιατσάτο, τον Αλέξανδρο Παρίση, τον Νίκο Ανουσάκη, τον Μάρκο Κοτσιλίνη, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Βαγγέλη Λουκέρη τον υποστράτηγο της Αστυνομίας Χρήστο Κονταρίδη, την αντιδήμαρχο Αθηνά Αυγυστάτου, τον Πρόεδρο των Εθελοντών Σαμαρειτών Μπάμπη Μοσχόπουλο, τον τ. βουλευτή Παναγή Γεράκη, τον καθηγητή κ. Μεταξά, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αποδήμων κ Χιόνη, την αντιδήμαρχο Αθηνά Αυγουστάτου, τον Παναγή Φιλίπου, τον Γ.Γ Παναγιώτη Κανελλόπουλο, το περιφερειακό Σύμβουλο Βαγγέλη Φιοραβάντε, τον Πρόεδρο της Αδλεφότητας Αθηνών Τάσο Βαλλιανάτο, τον Γούλιο Κατσούνη, τον Γεράσιμο Σταματάτο και πολλούς άλλους.

Η βαθιά υπόκλιση της υφυπουργού Ζέττας Μακρή και ο σεβασμός στον μητροπολίτη Σπυρίδωνα

Η βαθιά υπόκλιση της υφυπουργού Ζέττας Μακρή και ο σεβασμός στον μητροπολίτη Σπυρίδωνα

Το e-kefalonia.net ήταν εκεί και σας παρουσιάζει ένα μικρό φωτορεπορτάζ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer