Παλιοί συμμαθητές, φίλοι, γνωστοί, συγγενείς και απλός κόσμος βρέθηκαν εκεί για να του μιλήσουν, να του σφίξουν το χέρι, να τον αγκαλιάσουν και να του ευχηθούν καλή επιτυχία
Η Παλική ψήφισε Χαράλαμπο Λυκούδη
Πολιτική
23/01/2015 | 12:23

Με συγκίνηση και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν χθες το βράδυ οι Ληξουριώτες τον Χαράλαμπο Λυκούδη, στην ομιλία του στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Παλιοί συμμαθητές, φίλοι, γνωστοί, συγγενείς και απλός κόσμος βρέθηκαν εκεί για να του μιλήσουν, να του σφίξουν το χέρι, να τον αγκαλιάσουν και να του ευχηθούν καλή επιτυχία.

Η συγκίνηση που επικρατούσε σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του ήταν έκδηλη στα πρόσωπα πολλών κατοίκων την Παλικής, ενώ τουλάχιστον δέκα φορές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ειδικά όταν γίνονταν αναφορές στην περιοχή και τις προσπάθειες που προτίθεται να καταβάλει ο ίδιος για την ανάπτυξή της, αν εκλεγεί βουλευτής.

Και ο ίδιος όμως ήταν πολύ συγκινημένος, ειδικά στην αρχή της ομιλίας του, ευχαριστώντας συνεχώς όσους βρέθηκαν εκεί για να τον στηρίξουν στην προσπάθειά του.

Είναι φανερό πως η Παλική χθες το βράδυ έκανε την επιλογή της… Ψήφισε έναν γνήσιο Ληξουριώτη και Κεφαλλονίτη που έχει και την διάθεση και τη δύναμη να παλέψει από την Δευτέρα το πρωί για τα νησιά μας και ειδικά για την «πληγωμένη» από τους σεισμός Παλική.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

του Υποψηφίου Βουλευτή

Χαράλαμπου Λυκούδη

paliki1 paliki2 paliki3 paliki4 paliki6 paliki7 paliki8 paliki9 paliki10 paliki11 paliki12 paliki13 paliki14

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer