Αυτή την Κυριακή το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με μια μικρή τροποποίηση ώστε να συμμετέχουν και αρχάριοι στην συγκεκριμένη εκδρομή
Η Ορειβατική Λέσχη πάει Σπηλίτσα-Αβγό
Οικολογία
26/11/2014 | 20:26

Αυτή την Κυριακή 30-11-2014 το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με μια μικρή τροποποίηση για την ανάβαση στο Αβγό ώστε να συμμετέχουν και αρχάριοι στην συγκεκριμένη εκδρομή.

Για τους αρχάριους και για τους προχωρημένους το σημείο εκκίνησης της πορείας είναι κοινό και είναι η παραλία της Αντίσαμου, θα ακολουθήσουν κοινή πορεία μέχρι τη θέση καλύβα Γρηγοράτου και στη συνέχεια οι αρχάριοι θα κατέβουν ως τη θέση παραλία Σπηλίτσα και επιστροφή στην παραλία της Αντίσαμου για να συναντήσουν την ομάδα των προχωρημένων.

Για τους προχωρημένους από την θέση καλύβα Γρηγοράτου θα ανηφορίσουμε για την κορυφή του Αβγού και κατάβαση μέσα από το φαράγγι της Αντίσαμου.

Το εύκολο κομμάτι θα διαρκέσει 3.30 ώρες, βαθμός δυσκολίας Α+ και το δύσκολο κομμάτι περίπου 6 ώρες με βαθμό δυσκολίας Β+ και με υψομετρική διαφορά 950 μέτρα.

Σημείο συνάντησης την Κυριακή το πρωί στις 8 είναι ο χώρος μπροστά από το στάδιο Αργοστολίου και οι συμμετέχοντες στην εκδρομή έρχονται με δική τους ευθύνη για την κατάσταση της υγείας  και την γενικότερη φυσική τους κατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον αρχηγό της εκδρομής Γ. Ατζελίδη στο 6945906637.

Ορειβατική Λέσχη Κεφαλονιάς

antisamos

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer