Σχολικοί αγώνες Α΄ Φάσης Λυκείων Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Ποδοσφαίρου & Κλασσικού Αθλητισμού σχολικού έτους 2013 – 2014
Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων ευχαριστεί
Αθλητισμός
29/04/2014 | 17:54

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες τόσο για την υποδειγματική προσήλωση τους στο πνεύμα ευγενούς άμιλλας των Αγώνων όσο και για την φίλαθλη και εορταστική ατμόσφαιρα που προ-σέδωσαν σε αυτούς. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους Συναδέλφους Φυσικής Αγωγής της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Κεφαλληνίας & Ιθάκης που συμμετείχαν στην επιτυχή διε-ξαγωγή των αγώνων.

Επίσης ευχαριστεί τους κάτωθι φορείς ξεχωριστά με την προσδοκία της διηνεκούς και α-γαστής συνεργασίας σε κάθε μελλοντική προσπάθεια ανάδειξης του σχολικού αθλητισμού στο νομό μας:

Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.Κ.Ι) για την συνεργασία στην υλοποίηση των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου(Σ.Δ.Π.Κ.Ι) για την διάθεση διαιτητών στη διεκπε-ραίωση του αγωνιστικού μέρους των αγώνων.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυ-θρού Σταυρού για την αμέριστη συμπαράσταση και ανιδιοτελή προσφορά Α΄ Βοηθειών στους αγώνες.

Την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Τους Αθλητικούς Συλλόγους Φ.Ο.Α.,  Α.Σ.Κ.,  Κ.Α.Ο. 2013  καθώς και την Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για την ευγενική χορηγία τους στην αθλοθέτηση των κυπέλλων.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά την Κοινοπραξία Πορθμείων Ληξου-ρίου – Αργοστολίου «Ο Ταξιάρχης» για τη δωρεάν μετακίνηση των μαθητών – τρι-ών των ΓΕΛ και ΕΠΑ.Λ. Ληξουρίου που συμμετείχαν στους παραπάνω αγώνες.

Αργοστόλι 28 Απριλίου 2014

Ο Πρόεδρος Ο.Ε.Σ.Α

Δημήτρης Μαρκάτος

Δ/ντης Δ/θμιας Εκπ/σης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer