Τα ομογενειακά κέντρα διασκεδάσεως, οι κοινοτικές αίθουσες και τα πολιτιστικά κέντρα των Συλλόγων και τα εστιατόρια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχαν στην κυριολεξία κατακλυστεί από ομογενείς
Η ομογένεια υποδέχτηκε με ξεφάντωμα το 2015
 Ομογένεια
02/01/2015 | 10:59

Τα ομογενειακά κέντρα διασκεδάσεως, οι κοινοτικές αίθουσες και τα πολιτιστικά κέντρα των Συλλόγων, καθώς επίσης και τα εστιατόρια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχαν στην κυριολεξία κατακλυστεί από ομογενείς όλων των ηλικιών και τους φίλους τους οι οποίοι γιόρτασαν από κοινού και υποδέχτηκαν με ιαχές, κροτίδες και καραμούζες το νέο έτος 2015. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα όλοι έστρεψαν τα βλέμματα στους δέκτες των γιγαντοθόνων και μετρούσαν από κοινού τα τελευταία δευτερόλεπτα του 2014 και στην συνέχεια άνοιξαν τις σαμπάνιες και ευχήθηκαν ο ένας του άλλου για το νέο έτος. Αμέσως μετά οι ορχήστρες και οι DJ έπαιξαν τα κάλαντα και το γλέντι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα.

Η κίνηση στους δρόμους της Αστόριας και των άλλων ελληκρατούμενων περιοχών ήταν πρωτοφανής και μάλλον ξεπέρασε και την κίνηση μετά την παρέλαση της ομογένειας στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν για την 25η Μαρτίου..

Οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων και οι εργαζόμενοι ήταν επί ποδός προκειμένου να εξυπηρετήσουν την πελατεία. Οι ομογενείς αστυνομικοί, γιατροί και νοσοκόμοι που ήταν σε υπηρεσία αντάλλαξαν ευχές μέσω των κινητών τηλεφώνων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

omogeneia2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer