Τέσσερα δρομολόγια από την Αθήνα και αυτά μέσω… Ζακύνθου. Γιατί είναι ευνοημένοι οι Ζακυνθινοί;
Η Ολυμπιακή μας κόβει τα …φτερά!
Τουρισμός
01/11/2013 | 11:34

Από τις αρχές Αυγούστου είχαμε προειδοποιήσει για την συρρίκνωση των αεροπορικών δρομολογίων για το νησί μας από την Ολυμπιακή Αεροπορία. Τα καθημερινά δρομολόγια ανήκουν εδώ και πολύ καιρό στο παρελθόν. Από τη χειμερινή σεζόν μόνο 4 δρομολόγια την εβδομάδα θα μας καλύπτει η Ολυμπιακή Εταιρία και αυτά μέσω… Ζακύνθου. 1.40’ θα έχει διάρκεια το ταξίδι από την Αθήνα στη Κεφαλονιά. Όσοι θελήσουν να ταξιδέψουν για τη Κεφαλονιά θα πρέπει να είναι οπλισμένοι με υπομονή διότι το αεροπλάνο θα κάνει πρώτα στάση στη Ζάκυνθο.
Αυτό όμως που προκαλεί τρομερή εντύπωση και δείχνει ότι σε αυτό το τόπο όλα έχουν αφεθεί στη μοίρα τους, είναι το γεγονός ότι οι Ζακυνθινοί έχουν 5 δρομολόγια την εβδομάδα (ένα περισσότερο από τη Κεφαλονιά). Και καλά να δεχτούμε κύριοι ότι θα πρέπει να γίνεται η πρώτη στάση στη Ζάκυνθο. Ας δεχτούμε ότι δεν μπορεί κάθε μέρα να έχουμε αεροπορική γραμμή. Αυτό όμως που προκαλεί τεράστια έκπληξη είναι το γεγονός ότι ενώ το αεροπλάνο θα φτάνει έως τη Ζάκυνθο, για Πέμπτη φορά μέσα στην ίδια εβδομάδα, για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν θα συνεχίζει για Κεφαλονιά.
Απευθυνόμαστε τόσο στον Αντιπεριφερειάρχη, όσο και στον Δήμαρχο με δικές τους ενέργειες και πρωτοβουλίες θα πρέπει να αποκαταστήσουν τη κατάφορη αδικία και τον αεροπορικό αποκλεισμό της Κεφαλονιάς.
Το e-kefalonia.net θα επανέλθει γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό…

olumpiakh

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer