Μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι έγινε εκείνο το απόγευμα του Σαββάτου και ο Gareth τραυματίστηκε τόσο σοβαρά
Η οικογένεια του Gareth ζητά τη βοήθειά μας
Κοινωνία
24/06/2016 | 18:54

Ο Gareth είναι ο Βρετανός συμπολίτης μας που πριν ένα μήνα περίπου βρέθηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα της Κρανιάς, ενώ οδηγούσε το μηχανάκι του. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι έγινε εκείνο το απόγευμα του Σαββάτου και ο Gareth τραυματίστηκε τόσο σοβαρά. Βρέθηκε από τη μία πλευρά του δρόμου στην άλλη, χτυπώντας στα προστατευτικά κιγκλιδώματα το κεφάλι του, με αποτέλεσμα σήμερα να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στον Άγιο Ανδρέα της Πάτρας και να έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις.

Ο Gareth έχει τρία μικρά παιδάκια, εκ των οποίων το ένα μόλις τεσσάρων μηνών. Η οικογένειά του στηρίζεται οικονομικά από τον κ. Πέτρο Βινιεράτο, στην επιχείρηση του οποίου εργαζόταν ο Gareth και ψάχνει να μάθει τι ακριβώς του συνέβη. Μάλιστα, απόψε το βράδυ στις 21:00, στο Ionis Hotel, στα Περατάτα, έχουν διοργανώσει συναυλία, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τον Gareth.

Κατά τη διάρκεια του ατυχήματος σταμάτησαν πολλά διερχόμενα αυτοκίνητα, αν κάποιος είδε ή άκουσε κάτι, μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 6970393914  – 2671027877 (Πέτρος Βινιεράτος).

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer