Έχοντας αποχαιρετήσει πια τον πατέρα μας, οφείλουμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας
Η οικογένεια Κακούρη ευχαριστεί
Κοινωνία
12/08/2015 | 18:27

Από το πρωί της Τρίτης 04/08/15, η οικογένειά μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει την απόλυτη αλήθεια της ανθρώπινης ύπαρξης, την αλήθεια του Τέλους. Ο λατρευτός μας πατέρας και νόνος (παππούς) έφυγε ξαφνικά από κοντά μας. Προδομένος από την ταλαιπωρημένη, αλλά μεγάλη και γενναία του καρδιά, κίνησε για το ταξίδι στην αιωνιότητα αφήνοντάς μας ανεξίτηλες αναμνήσεις αγάπης, φροντίδας, γενναιοδωρίας, θάρρους και αγώνα.

Έχοντας αποχαιρετήσει πια τον πατέρα μας, οφείλουμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας στους θεράποντες ιατρούς της ομάδας του Δρ. κ. Δημοσθένη Κατρίτση της Καρδιολογικής Κλινικής στην Ευρωκλινική Αθηνών. Ευχαριστούμε θερμά τόσο για την ιατρική υποστήριξη που προσέφεραν τα τελευταία χρόνια στον πατέρα μας όσο και για το πραγματικά συγκινητικό ενδιαφέρον τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ζωής που έδινε. Όσα ευχαριστώ και να πούμε, δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και εκτίμηση που νοιώθουμε για τον Καθηγητή Καρδιουχειρουργικής κ. Παναγιώτη Ασημακόπουλο.  Ο κ. Ασημακόπουλος  ανέλαβε το δύσκολο και για πολλούς ακατόρθωτο έργο της 4ης στη σειρά επέμβασης ανοιχτής καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε ο πατέρας μας το 2012 με επιτυχία. Χαρίζοντάς του ζωή, ο κ. Ασημακόπουλος τα τρία τελευταία χρόνια δεν έλειψε στιγμή τόσο από το πλευρό του όσο και από κοντά μας. Ευχαριστούμε επίσης τον καρδιολόγο κ. Γεράσιμο Μεταξά, ο οποίος παρακολουθούσε την πορεία της υγείας του, ενώ μας παρείχε τις επιστημονικές του συμβουλές σε κάθε δύσκολη περίσταση που αντιμετωπίσαμε. Ευχαριστώ οφείλουμε ακόμη στους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αργοστολίου για την περίθαλψη που παρείχαν στον πατέρα μας όσες φορές χρειάστηκε.

Ένα μεγάλο από καρδιάς ευχαριστώ θα πρέπει να πούμε στη Χορωδία Αργοστολίου η οποία υπήρξε για πάνω από τριάντα χρόνια η δεύτερη οικογένεια του πατέρα μας, ενώ με ειλικρινή συγκίνηση και αγάπη έψαλε τη νεκρώσιμη ακολουθία. Ακόμη, νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους της οικογένειάς μας οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό μας δείχνοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους τη δύσκολη στιγμή του αποχαιρετισμού.

Με εκτίμηση,

Οικογένεια Γ. Κακούρη

 

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer