Ενοχλημένη φέρεται να είναι η οικογένεια Γεράκη μετά την αναφορά του Γιάννη Κωνσταντάτου στο Αρχιεπίσκοπο για τον πρόγονο τους Κωνσταντίνο Γεράκη.
Η οικογένεια Γεράκη απαντά στον Κωνσταντάτο
Κοινωνία
23/07/2013 | 15:06

Ενοχλημένη φέρεται να είναι η οικογένεια Γεράκη μετά την αναφορά του Γιάννη Κωνσταντάτου στο Αρχιεπίσκοπο για τον πρόγονο τους Κωνσταντίνο Γεράκη. Μάλιστα σε έντονο ύφος απάντα στο ρεπορτάζ που έκανε χθες το e-kefalonia.net. Διαβάστε την ανακοίνωση της κας Μέμης Γεράκη:
«Διαβάζοντας το άρθρο που δημοσιεύσατε σήμερα Δευτέρα 22/7/2013 επιτρέψτε μου παρακαλώ να διατυπώσω τις γνωστές απόψεις μου για το συγκεκριμένο θέμα που αφορά τον πρόγονο της οικογένειας μου.
Πρόσθετα κηδόμενοι της αξιοπρέπειας όλων αλλά και του τιμώμενου προσώπου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  Γ.  ΓΕΡΑΚΗ  Φρονώ ότι οφείλουμε να χρησιμοποιούμε εκφράσεις και χαρακτηρισμούς  λ ε λ ο γ ι σ μ έ ν ο υ ς  και οπωσδήποτε ιστορικά τεκμηριωμένους.
Την ιστορία του ΚΩΝ/ΝΟΥ Γ. ΓΕΡΑΚΗ  και της οικογένειας του έχουν γράψει πολλοί κυρίως όμως σύγχρονοί του που τον έζησαν και εβίωσαν προσωπικά κοντά του.
Όπως επίσης και ο μέχρι σήμερα νόμιμος απόγονος  του ΠΑΝΑΓΗΣ  Κ. ΓΕΡΑΚΗΣ
Κατόπιν τούτων φρονώ ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΕΔΙΟ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΦΕΤΕΡΙΣΘΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ.    Είναι ευνόητο και προς τούτο έχει διατυπωθεί ήδη η θέση πολλών για την ιστορική διαδρομή του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΓΕΡΑΚΗ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και της ΤΖΑΝΕΤΑΣ ΦΩΚΑ- ΣΟΥΠΙΩΝΑΤΟΥ κατά συνέπεια το θέμα της ιστορίας του είναι παγκοσμίως γνωστό με τον απαιτούμενο σεβασμό που αρμόζει ως τιμώμενο πρόσωπο από αξιόλογους ιστορικούς ερευνητές η όποια λοιπόν χρήση προς εκμετάλλευση του ονόματος του προγόνου της οικογένειας μου με βρίσκει αμετάκλητα αντίθετη και μου δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσω με νόμιμες διαδικασίες την προστασία και την αποκατάστασή του.
Έχει ζητηθεί και έγινε αποδεκτό  από τον συγγραφέα  να σταματήσει η όποια χρήση του ονόματος ειδικά όταν προσβάλλει ΜΝΗΜΗ ΤΕΘΝΕΩΤΟΣ και να αποκατασταθεί ο δημόσιος  υβριστικός διασυρμός στο εν λόγω βιβλίο.
Σας ενημερώνω – πληροφορώ  πως ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών – πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ  έχει συναντηθεί προ καιρού και γνωρίζει τον απόγονο του ΚΩΝ ΓΕΡΑΚΗ , ΠΑΝΑΓΗ ΓΕΡΑΚΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και της ΕΛΕΝΗΣ όπου και τον προσκάλεσε με θετική αποδοχή της πρόσκλησης  να παραβρεθεί στα εγκαίνια  Ιερού Ναού αφιερωμένο στον Άγιο Νικόλαο  που ανήγειρε η οικογένεια Παναγή Γεράκη στο Αργοστόλι.     
 
                                                                            Σας ευχαριστώ
                                                              ΜΕΜΗ  ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΗ – ΓΕΡΑΚΗ»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer