Μέσα από μια εις βάθος έρευνα χρειάζεται να αναλυθούν τα αίτια της συντριβής και να γίνουν οι απαιτούμενες διορθωτικές κινήσεις.
Η Ν.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης της ΔΗΜΑΡ τοποθετείται μετά τις αποφάσεις της Κ.Ε.
Πολιτική
10/06/2014 | 11:47

1.Το σημαντικότερο είναι η διαμόρφωση ενός πειστικού πολιτικού πλαισίου που θα αποδεικνύει την αναγκαιότητα της ΔΗΜ.ΑΡ ως μιας ιδιαίτερης συνιστώσας της σύγχρονης πολιτικής ζωής, μιας συνιστώσας που τη χρειάζεται ο ελληνικός λαός. Μέσα από μια εις βάθος έρευνα χρειάζεται να αναλυθούν τα αίτια της συντριβής και να γίνουν οι απαιτούμενες διορθωτικές κινήσεις. Τίποτε, ασφαλώς, δεν θα έχει νόημα αν αυτή η «επανίδρυση» δεν έχει την ολόπλευρη υποστήριξη όλων και δεν βασίζεται στην συναίνεση όλων.

2. Εφόσον στρατηγικός στόχος είναι «η κυβερνώσα Αριστερά» και ο δημοκρατικός σοσιαλισμός, αυτό ,στην παρούσα φάση, σημαίνει για το κόμμα, την εμφάνιση ενός ποσοστού τουλάχιστον 3% στις επερχόμενες εκλογές. Είναι νομίζουμε φανερό, πλέον, ότι πέραν της ανασυγκρότησης «εκ βάθρων» του κόμματος απαιτείται σοβαρή συζήτηση με δυνάμεις της οικολογίας και άλλες ομάδες προοδευτικού χαρακτήρα. (Έχουμε την εντύπωση ότι στο «Ποτάμι», ήδη ,το έχουν «καβαλήσει το καλάμι»!)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer