Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί για την οικονομική στήριξη φοιτητών που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην ολοκλήρωση των σπουδών τους
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Στης Πλάκας τις ανηφοριές» ταξιδεύει στα Επτάνησα
Πολιτισμός
12/07/2016 | 19:22

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ μετά από την τεράστια απήχηση μελών και φίλων της Ε.Ε.Ε. αλλά και τους λάτρεις του ελληνικού μπελκάντο στην μουσικοθεατρική παράσταση «Στης Πλάκας τις ανηφοριές» που πραγματοποιήθηκε στις 23/5 στο θέατρο Badminton με αφορμή την 152ο επέτειο της ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα, ταξιδεύει την παράσταση στην Ελλάδα με αφετηρία το Ιόνιο για τον μήνα Αύγουστο:

8 Αυγούστου 2016 Ανοιχτό Θέατρο Δήμου Λευκάδας με την ευγενική υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας

9 Αυγούστου 2016 Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας

12 Αυγούστου 2016 Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου με την ευγενική υποστήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

19 Αυγούστου 2016 Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου υπό την αιγίδα του Δήμου Ζακύνθου

H Χορωδία Λυρικών Καλλιτεχνών, η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής και η Μαντολινάτα του Ιονίου της E.E.E. συμπράττουν μαγικά σε ένα μεγάλο αφιέρωμα για το ελληνικό μπελκάντο και μάς ταξιδεύουν νοερά στην εποχή του ρομαντισμού, στην ανέμελη και νοσταλγική ατμόσφαιρα του Ιονίου και της παλιάς Αθήνας σε μουσική δ/νση, ενορχήστρωση και επιμέλεια κειμένων του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Ε.Ε.Ε. Παναγή Μπαρμπάτη με τη σκηνοθετική επιμέλεια της Σοφίας Σπυράτου.

Σκοπός της παράστασης είναι να αναδείξει την εξωστρέφεια της επτανησιακής μουσικής σχολής αλλά και τη σημαντική επιρροή του επτανησιακού belcanto σχεδόν σε όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής σε μια περιπλάνηση από την όπερα και την οπερέτα ως την καντάδα, το tango, το ελαφρό τραγούδι και το αρχοντορεμπέτικο.

Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί για την οικονομική στήριξη φοιτητών που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην ολοκλήρωση των σπουδών τους με την κοινωνική δράση αλληλεγγύης “Στηρίζουμε τα όνειρα των νέων” μέσω της φόρμας που έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες της συγκεκριμένης ενέργειας στην ιστοσελίδα www.enosieptanision.gr (ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ/ΑΙΤΗΣΗ)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε:

Τηλέφωνα Ε.Ε.Ε.: 2106017441 – 6946259240

Email: info@enosieptanision.gr

plaka

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer