«Μην τολμήσει και περάσει το πλατό της εκπομπής. Θα γίνει της...»
Η Μελέτη τα… «πήρε» με τον Κωστέτσο
Life
05/07/2013 | 11:19

Κάπως ανορθόδοξα ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης η «Μεσημεριανή Μελέτη», μιας και ο κεντρικός καλεσμένος της εκπομπής ακύρωσε την τελευταία στιγμή την εμφάνισή του!

Στην εκπομπή επρόκειτο να εμφανιστεί ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος προτίμησε να λάμψει δια της απουσίας του.  Το θέμα, που προκάλεσε την οργή της Ελεονώρας Μελέτη, συζητήθηκε στον αέρα της εκπομπής – χωρίς να αναφερθεί το όνομα του σχεδιαστή – με τη Τζωρτζέλα Κόσιεβα, που είχε αναλάβει να τον προσκαλέσει, να αποκαλύπτει πως ο Βασίλειος Κωστέτσος έφτασε στα στούντιο του Star με ταξί που είχε πληρωθεί από την παραγωγή. Αφορμή για την αποχώρησή του στάθηκε η ερώτηση του υπεύθυνου ασφαλείας του κτιρίου, ο οποίος τον ρώτησε σε ποια εκπομπή ήταν καλεσμένος, ώστε να τον αφήσει να περάσει την πύλη.

Όταν ενημερώθηκε για αυτό η Τζωρτζέλα Κόσιεβα, σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερε η ίδια στον αέρα της «Μεσημεριανής Μελέτης», προσπάθησε με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει με τον σχεδιαστή, αλλά εκείνος αρνήθηκε να της μιλήσει, καθώς είχε πάρει το ταξί και είχε ήδη φύγει από τις εγκαταστάσεις του καναλιού. «Τέτοια άτομα πρέπει να ξεφτιλίζονται…» ανέφερε η ίδια στον αέρα του Star.

Από την πλευρά της, η Ελεονώρα Μελέτη, οργισμένη όχι τόσο για την ακύρωση της εμφάνισης του Βασίλειου Κωστέτσου, όσο για τη σύγχυση που προκλήθηκε από το επεισόδιο στην εγκυμονούσα Τζωρτζέλα Κόσιεβα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μην τολμήσει και περάσει το πλατό της εκπομπής. Θα γίνει της…».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer