Πριν περίπου ένα χρόνο έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Μπεκατώρος. Η Μαρία εξομολογείται για πρώτη φορά τις τραγικές στιγμές που πέρασε.
Η Μαρία Μπεκατώρου μιλάει για την απώλεια του πατέρα της
mpekatwroy
Life
04/12/2014 | 13:54

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο περιοδικό Down Town Kύπρου και αποκάλυψε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής.

«Πέρασα, πώς δεν πέρασα! Η πιο μαύρη περίοδος της ζωής μου ήταν όταν έχασα τη γιαγιά μου. Ουσιαστικά μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι, είχα πάρα πολλές αναμνήσεις από εκείνη και πρώτη φορά αντιμετώπιζα κατάματα το θάνατο. Η απώλειά της μου κόστισε πολύ» και συνέχισε λέγοντας για τον πατέρα της που έχασε πριν από περίπου ένα χρόνο:«Και η δεύτερη χειρότερη περίοδος ήταν ο θάνατος του πατέρα μου πέρσι. Τώρα, ψυχολογικά ή στα συναισθηματικά μου, όλοι έχουμε περάσει διάφορα και είναι φυσιολογικά. Ζω έντονα τα αισθήματά μου, αλλά όλα τα ξεπερνάω εύκολα. Δηλαδή, μπορεί να κλάψω, να ξεσπάσω κι έπειτα από λίγο να βρω κάτι να πιαστώ και να γίνω ξανά χαρούμενη. Αυτό δεν ξέρω πώς το κάνω».

Μάλιστα, μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της, η παρουσιάστρια συνειδητοποίησε γιατί ο σύζυγος της είναι ο άντρας της ζωής της:«Δεν είναι ότι έχασα τον μπαμπά μου και γαντζώθηκα στον Αντώνη, απλά αποδείχτηκε ουσιαστικά ότι ο άντρας μου είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Πονούσε όπως πονούσα κι εγώ. Κι αυτό ήταν μία ακόμα απόδειξη της σωστής επιλογής συντρόφου που έκανα. Ο Αντώνης είναι πάντα εκεί για όλα και σε όλα. Αν σκεφτόμουν τη ζωή μου χωρίς τον Αντώνη, πάει να πει ότι δεν θέλω να είμαστε μαζί. Έχουμε ζήσει τόσα πολλά, έχουμε περάσει άλλα τόσα, που ξέρω πια ότι αυτός είναι ο άνθρωπός μου και θέλω να είμαστε πάντα μαζί»

Με τη μητέρα της στον Άγιο το περασμένο καλοκαίρι.

Με τη μητέρα της στον Άγιο το περασμένο καλοκαίρι.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer