Για την πορεία της στην τηλεόραση, τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και τους "επιτυχημένους" της χρονιάς μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου
Η Μαρία Μπεκατώρου κάνει τον (τηλεοπτικό) απολογισμό της χρονιάς
Life
05/01/2015 | 16:35

Για την πορεία της στην τηλεόραση, τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και τους “επιτυχημένους” της χρονιάς μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου στην Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».

Τι αίσθηση σας άφησε η χρονιά που αποχαιρετήσαμε πριν από λίγες μέρες;

Επαγγελματικά ήταν μία πάρα πολύ καλή χρονιά. Προσωπικά είχε τα σκαμπανεβάσματά της, όπως για όλους τους ανθρώπους άλλωστε. Ελπίζω και θέλω το 2015 να είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη μας!

Αναφέρατε ότι επαγγελματικά ήταν μία πολύ καλή χρονιά. Αναφέρεστε τόσο στο «Your face sounds familiar»  όσο και στα «Καρντάσιανς»;

Ακριβώς. Είναι ένα σόου και μία εκπομπή που έχω αγαπήσει και νιώθω ευγνώμων που ήρθαν στη ζωή μου. Με κάνει πολύ χαρούμενη αυτό που συμβαίνει και στο «Your face sounds familiar» και στα «Καρντάσιανς». Ήταν δύο διαφορετικές τηλεοπτικές προτάσεις, ήταν νέα τηλεοπτικά βήματα για εμένα και χαίρομαι που ο κόσμος τις αγκάλιασε και με στήριξε. Νιώθω ευτυχισμένη που ο κόσμος αγκαλιάζει τις προσπάθειές μου.

Τη φετινή σεζόν η εκπομπή «Καρντάσιανς» είναι live. Το προτιμάτε;

Αγαπώ και το μαγνητοσκοπημένο, αλλά το ζωντανό πρόγραμμα είναι το κάτι άλλο. Σίγουρα πιο δύσκολο αλλά ωραίο! Μάλιστα τολμώ να πω ότι το ζωντανό με βοήθησε και στη σχέση μου με τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και αναφέρομαι στην επαγγελματική, όχι στην προσωπική μας σχέση, που ήταν από την πρώτη στιγμή άριστη!

Φαίνεστε, πάντως, πιο δεμένοι σαν ομάδα και αγαπημένοι. Αισθάνεστε ότι έχετε βρει την τηλεοπτική σας οικογένεια;

Έχουμε δεθεί, περνάμε πάρα πολλές ώρες μαζί. Είμαστε τόσο διαφορετικοί αλλά στα βασικά μας ταιριάζουμε πάρα πολύ. Η καλή χημεία μας με κάνει πολύ χαρούμενη και δεν διστάζω να πω ότι νιώθω χαρούμενη μέσα σε αυτή την οικογένεια! Δεν θα μπορούσα, άλλωστε, να λειτουργήσω αν δεν συνεργαζόμουν σωστά.

 Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, πώς θα αντιδρούσατε;

Θα πιεζόμουν πολύ και θα φαινόταν. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του στο κοινό. Είμαι ανοιχτό βιβλίο στους τηλεθεατές!

Το ότι είστε «ανοιχτό βιβλίο»  ήταν ένας από τους παράγοντες που έκανε το κοινό να σας αγαπήσει;

Το ότι βρισκόμουν για πολλά χρόνια σε ένα μικρό κανάλι, όπως το «Τηλεάστυ», με βοήθησε να αποκτήσω απόλυτη ελευθερία κινήσεων και λόγου. Έχω μάθει όταν δεν είμαι καλά να το λέω. Και όταν πετάω από τη χαρά μου να το μοιράζομαι με το κοινό, ακόμα και μέσα από τις εκφράσεις του προσώπου μου. θέλω να μοιράζομαι με τους τηλεθεατές τα συναισθήματά μου. Έχω καταφέρει να αναπτύξω μία άμεση σχέση μαζί τους κι αυτό δεν το αλλάζω.

Σας έχουν γίνει άλλες τηλεοπτικές προτάσεις;

Βεβαίως, αλλά δεν έχω στο μυαλό μου να φύγω από τον ΑΝΤΙ. Είναι ο χαρακτήρας μου έτσι, που θέλει επικοινωνία με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι! θέλω να χτίζω τη μικρή μου φωλίτσα, τη μικρή μου οικογένεια και στον ΑΝΤΙ το έχω καταφέρει. Τους αγαπώ πολύ όλους, συνεπώς δεν έχω διάθεση να μετακομίσω.

Όσον αφορά στο μέλλον του «Your face sounds familiar» ισχύει το ότι ο νέος κύκλος θα βγει στον αέρα τον Νοέμβριο αντί για τον Ιανουάριο, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο;

Έχω διαβάσει κι εγώ αυτά τα δημοσιεύματα αλλά ακόμα δεν έχω επίσημη ανακοίνωση. Νομίζω, πάντως, ότι υπάρχει αυτό το σενάριο και θα κάνω αυτά που πιστεύει το κανάλι. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Το μόνο που θέλω είναι να ξαναγίνει. Κάθε πράγμα, άλλωστε, πρέπει να γίνεται στον καιρό του.

Το αγαπάτε τόσο πολύ το εν λόγω σόου;

Φυσικά! Το ξεκίνησα εγώ και το θεωρώ, ίσως, το πιο σημαντικό κομμάτι της επαγγελματικής μου πορείας.

Με τα νούμερα τηλεθέασης ποια είναι η σχέση σας;

Δεν έχω συνηθίσει να τα βλέπω πολύ. Φέτος, μου τα στέλνουν για να κοιτάζω την πορεία των «Καρντάσιανς» . Δεν με αγχώνουν αλλά χαίρομαι όταν βλέπω τα νούμερα να είναι υψηλά.

Φοβάστε το αν το «Your face sounds familiar» θα συνεχίσει να κάνει υψηλά νούμερα; Είδαμε τον πέμπτο κύκλο του DWTS να μη σημειώνει τα επιθυμητά.

θεωρώ ότι το «Your face sounds familiar» έχει ακόμα τηλεοπτικό ενδιαφέρον και εννοείται ότι θέλω να πάει καλά. Τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν κατά μία έννοια την αγάπη του κόσμου, αφουγκράζονται τον παλμό του.

Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό του 2014, ποιά θεωρείτε ότι ήταν η πιο επιτυχημένη εκπομπή;

Αν εξαιρέσουμε το «Your face sounds familiar», Το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Πώς σχολιάζετε τη μάχη μεταξύ των προαναφερθέντων και του Μάρκου Σεφερλή;

Νομίζω ότι παρουσιάζεται σαν μάχη από τους δημοσιογράφους γιατί δημιουργείται μία ίντριγκα που πουλάει. Ωστόσο, η πρόταση του Mega είναι ενδιαφέρουσα αλλά η Φαίη με τον Γιώργο έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία δυνατή ομάδα και είναι δύσκολο να τους ανταγωνιστεί κάποιος.

 Αντίστοιχα, ποιος/α  είναι κατά τη γνώμη σας ο πιο επιτυχημένος παρουσιαστής- παρουσιάστρια;

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Έχει μία αξιοπρέπεια στον τρόπο που παρουσιάζει που σπανίζει. Μου αρέσει πολύ και θεωρώ ότι έχει μεγάλο δρόμο.

Επαγγελματικά, πώς θα θέλατε να κυλήσει το 2015;

Όπως το 2014! Με δουλειά και συνεργάτες που αγαπώ και με αγαπούν!

Σε προσωπικό επίπεδο;

Όπως με βρίσκει τα τελευταία 15 χρόνια, με το σύζυγό μου δηλαδή! Επίσης, ας έχουν την υγεία τους όλοι οι άνθρωποι που αγαπώ!

Πηγή: mediasoup.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer