Με την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας από τα σχολεία όλων των βαθμίδων της περιοχής μας, ολοκληρώθηκαν το πρωί στη Σάμη οι εκδηλώσεις για την 195η επέτειο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας
Η μαθητική παρέλαση στη Σάμη
Κοινωνία
25/03/2016 | 16:44

Με την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας από τα σχολεία όλων των βαθμίδων της περιοχής μας, ολοκληρώθηκαν το πρωί στη Σάμη οι εκδηλώσεις για την 195η επέτειο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας.

Προηγήθηκε πανηγυρική δοξολογία στον Ιερό Ναό της πόλης στην οποία χοροστάτησαν ο εφημέριος της Σάμης αρχιμανδρίτης Παϊσιος Παράσχης και ο εφημέριος των Πουλάτων Σπυρίδων Φλαμιάτος. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τις τοπικές αρχές και τους εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας, νωρίτερα δε τελέστηκε Θεία λειτουργία στα πλαίσια της μεγάλης θρησκευτικής εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου που επίσης εορτάζουμε σήμερα.

Παρά τον άστατο καιρό, τη μαθητική παρέλαση παρακολούθησε πλήθος κόσμου από τη Σάμη, τη γύρω περιοχή και ασφαλώς το χωριό μας.

Τιμές στην εκδήλωση απέδωσε η φιλαρμονική Λειβαθούς, καθώς η φιλαρμονική της Σάμης βρίσκεται στην Αθήνα προσκεκλημένη του Δήμου Αργυρούπολης, ενώ τον Δήμο Κεφαλλονιάς εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και Σάμης Διονύσης Λυκούδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης και Διονύσης Κοκκόσης.

Το poulatakefalonias.gr εύχεται σε όλους χρόνια πολλά και οι διαχρονικές αξίες του ελληνισμού για ελευθερία, ισότητα και δικαιοσύνη για τις οποίες αγωνίσθηκαν οι ήρωες της ελληνικής επανάστασης, να οδηγούν πάντα τα βήματά μας.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

parelash-samh (2) parelash-samh (3) parelash-samh (4) parelash-samh (5) parelash-samh (6) parelash-samh (7) parelash-samh (8) parelash-samh (9)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer