Στόχος αυτής της αποδοχής είναι να προσφέρω με τις δυνάμεις μου στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των συνδημοτών μου γιατί μαζί οφείλουμε να δώσουμε ελπίδα μιας καλύτερης ζωής στους συμπολίτες μας.
Η Μέμη Γεράκη με την “Ισχυρή Κεφαλονιά”
Πολιτική
13/05/2014 | 22:11

Αγαπητές/οι, Συμπολίτες
Έχοντας καταθέσει την υποψηφιότητα μου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 18 Μαΐου 2014 για την ανάδειξη μελών του δημοτικού συμβουλίου θα ήθελα να σας υπενθυμίσω τις βασικές μου θέσεις ,προβληματισμούς και απόψεις.
Όπως ίσως γνωρίζεται είμαι υποψήφια στην εκλογή για την Δημοτική Αυτοδιοίκηση μέλος του Κεντρικού ψηφοδελτίου με τον συνδυασμό « ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ » που ηγείται ο νυν δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης.
Παραμένοντας σταθερή στις απόψεις μου θα ήθελα να σας εκθέσω μερικές ακόμα σκέψεις.
Αποδέχθηκα την πρόσκληση να είμαι υποψία δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του διότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου δίνεται η μάχη Ανάμεσα στην Προοπτική και την Οπισθοδρόμηση
Ανάμεσα στην Ανάπτυξη και τον Μαρασμό
Ανάμεσα στην Ελπίδα και στις Ευκαιρίες που δεν πρέπει να χαθούν
Οι πολίτες απαιτούν σήμερα από το Δήμο περισσότερα από κάθε άλλη φορά , όπως αποτελεσματική δράση για την αντιμετώπιση όλων των άμεσων και καθημερινών προβλημάτων τους.
Προσωπικά, πιστεύω πως η ενασχόληση με τα αυτοδιοικητικά είναι προσφορά και υποχρέωση όλων στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα .Ανήκω στην γενιά της αλληλεγγύης που το πρόβλημα και η ανάγκη του γείτονα ήταν υπόθεση και φροντίδα όλων.
Βλέποντας τις θέσεις και τους στόχους του Αλέξανδρου Παρίση αποφάσισα να συμμετάσχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με την παράταξη του γιατί
Τον γνωρίζω ,τον εμπιστεύομαι, διαθέτει την πείρα της ζωής, εκτιμώ το ήθος και την τιμιότητά του
Θέλει να βοηθήσει τους νέους ανθρώπους
Αξίζει να τύχει της επιλογής των πολιτών ώστε ανανεώνοντας τη θητεία του να υλοποιήσει το πρόγραμμα του έχοντας ανθρωποκεντρική προσέγγιση των θεμάτων που απασχολούν το νησί μας.
Γνωρίζοντας έναν – έναν τους συνυποψήφιους μου, διαπιστώνω ότι τους χαρακτηρίζει μια ιδιαίτερη αγάπη για το νησί μας
Πιστεύω ότι στις 18 Μαΐου θα καταφέρουμε την αλλαγή.

Συμβάλλω με τον δικό μου τρόπο ως ενεργός πολίτης που ζω σε αυτό τον τόπο χωρίς ιδιοτέλεια και σκοπιμότητα για να ξεφύγει ο τόπος μου από τις κυκλοθυμικές ιδέες, ευφάνταστα οράματα και πρακτικές του παρελθόντος.
Αγαπώ τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και παραμένω μόνιμος κάτοικος του.
Έχοντας θέληση θεωρώ πως η ανάπτυξη της χώρας μας ξεκινάει από την τοπική αυτοδιοίκηση και γι αυτό Σας καλώ να στηρίξετε την κοινή μας προσπάθεια για ανάπτυξη και κοινωνική πρόοδο.

Στόχος αυτής της αποδοχής είναι να προσφέρω με τις δυνάμεις μου στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των συνδημοτών μου γιατί μαζί οφείλουμε να δώσουμε ελπίδα μιας καλύτερης ζωής στους συμπολίτες μας.
Πιστεύουμε ότι η πόλη μας αξίζει το καλύτερο και γι αυτό θα αγωνισθούμε με κάθε τρόπο.
Μέμη Κουμαριώτη – Γεράκη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer