Δημοτικοί υπάλληλοι και εθελοντές συγκεντρώνουν αιτήσεις και δικαιολογητικά για την παροχή οικονομικής βοήθειας.
Η μάχη της… νταλίκας σήμερα στο Ληξούρι
Κοινωνία
07/02/2014 | 21:54

Ρεπορτάζ: Γιάννα Κουλουμπή
Ο παραπάνω τίτλος δεν είναι τυχαίος, αφού σήμερα το πρωί βρεθήκαμε να είμαστε θεατές σε μια πραγματικά συγκινητική μάχη. Νταλίκες κατέφθαναν από νωρίς στο Λιμάνι του Αργοστολίου, ώστε να μεταφέρουν νερό και τρόφιμα στο Ληξούρι.
Έτσι, στον χώρο του Μουσείου, στο Ληξούρι, οι εθελοντές και οι υπεύθυνοι της διανομής βρίσκονταν σε οργασμό εργασιών και προσπαθούσαν να ξεφορτώσουν από τη μία και να διανείμουν προϊόντα σε σεισμοπαθείς από την άλλη.
Φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μετρά πόσο προσφέρει ο καθένας, αλλά η κίνηση της προσφοράς. Για αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια κι “ευχαριστώ” σε εκείνους που απλόχερα θέλησαν να απαλύνουν τον πόνο των σεισμοπλήκτων συμπολιτών μας.
Σημείωση: Οι εννέα νταλίκες της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος έκαναν τη γύρα, λόγω έντονης κίνησης στο λιμάνι του Αργοστολίου.
Αξίζει: Εκτός από τις νταλίκες και τα φορτηγά που μετέφεραν νερό και προϊόντα, πολλά ήταν και τα συνεργεία που κατέφτασαν, κυρίως από Αθήνα, για να συμβάλουν στην αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης και άλλων τεχνικών προβλημάτων.

vasilopoulos vasilopoulos1 vasilopoulos2

dianomh-liksouri1 dianomh-liksouri2 dianomh-liksouri3 dianomh-liksouri4 dianomh-liksouri5 dianomh-liksouri6 dianomh-liksouri7 dianomh-liksouri8 dianomh-liksouri9 dianomh-liksouri10 dianomh-liksouri11 dianomh-liksouri13 dianomh-liksouri14 dianomh-liksouri15 dianomh-liksouri16

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer